Afscheidsconcert van Zeeuwse roots- en bluesband

DE SPOT
Datum
Deuren open
19:30 uur
Start show
20:00 uur
Ticket prijs
Toegang op vertoon van ticket (gratis download)

We doen er gewoon nog eentje...

Ze schrokken er zelf een beetje van. Binnen een paar minuten was het afscheidsconcert volgeboekt. Te gek! En omdat er zo massaal is gereageerd, besloten de mannen er gewoon een extra concert tegenaan te gooien. Maar dan is het ook écht de allerlaatste. 

 

 

Let op: toegang op vertoon van (gratis) ticket. Reserveringen doen we niet aan en het heeft ook geen zin te mailen. Dus wees snel en download hier je ticket(s). Max. 4 p.p.

Blues en roots van de bovenste plank

De zeskoppige Zeeuwse Blues- en rootsband Champagne Charlie viert dit jaar het vijfendertigjarige bestaan. Én neemt afscheid. Dit allemaal natuurlijk niet zomaar. Met een speciaal jubileumprogramma blikt de band terug op hun rijke muzikale geschiedenis vol interessante muzikale projecten, samenwerkingsverbanden met internationale artiesten en bijzondere cd uitgaven.  Onlangs werd Champagne Charlie toegevoegd aan de Nederlandse Blues Hall of Fame. 

Denk daarbij aan een eerbetoon aan Woody Guthrie, een muzikale terugblik op het verdwijnen van de veerboten uit Zeeland, een selectie uit de collectie songs over President Roosevelt, een ode aan de Amerikaanse hobo’s en een greep uit de verschillende projecten over de geschiedenis van de blues die de band in de loop de jaren heeft ontwikkeld. 

cc6

Variatie, speelplezier & gevoel voor traditie

De doorleefde muziek van deze unieke band wordt gekenmerkt door variatie, speelplezier en gevoel voor traditie en wordt gebracht op een arsenaal aan authentieke muziekinstrumenten. 
“Champagne Charlie is the name, good time music is the game!”

Sjef Hermans:
zang, banjo

Theo de Koning:
zang, gitaar, banjo

Geert de Heer: 
lapsteel, dobro, mandoline

Gait Klein Kromhof:
mondharmonica’s

Peter Bout:
(contra)bas

Peter Lenselink:
percussie, zang

Gastmuzikant Ruben Mol: drums

foto boven: Bert Lek