Gevarieerd jazz programma

DE SPOT
Datum
Deuren open
20.00 UUR
Start show
20:30 UUR
Ticket prijs
10 euro

Van theater tot festival, de Swinging Affair Big Band is inmiddels een begrip. Op vrijdag 14 april bewijzen ze dat weer met een knallend optreden samen met de veelzijdige trompettist Jan van Duikeren. 

De Swinging Affair Big Band bestaat uit 17 enthousiaste en ervaren musici onder leiding van dirigent Rob Spelberg. Enkele van deze musici hebben op topniveau gespeeld met diverse bekende artiesten in binnen- en buitenland.

De Swinging Affair Big Band heeft een traditionele bezetting met vijf saxen, vier trombones, vier trompetten, piano, bass, gitaar en drums. De band is begin 2014 opgericht. Naast een theatershow is de band ook te vinden op diverse festivals. Welk optreden het ook is, de band staat altijd garant voor kwaliteit. De band zet vaak meerdere solisten en/of vocalisten in de spotlight.
Het repertoire wordt voor elke gelegenheid aangepast. Van Swing tot stevige Jazz, ze spelen het allemaal.

Jan van Duikeren (1975) heeft aan het Conservatorium van Rotterdam gestudeerd. In 1996 wint hij de Rotterdamse Erasmus Jazzprijs voor jonge talent. In 1997 sluit hij zich aan bij Candy Dulfer’s Funky Stuff. Met deze groep heeft hij zo’n beetje alle hoeken van de wereld gezien en op grote festivals gestaan. Van Duikeren is inmiddels een veel gevraagde studiomuzikant, solist, arrangeur en nu dus ook componist. Hij heeft samengewerkt met artiesten als Dave Stewart, Bob Brookmeyer en Angie Stone

duikeren 1