De Spot. Het poppodium van Middelburg

De Spot biedt zowel (inter)nationale als lokale bands en (dance)artiesten een podium, en zijn voor een groot deel afhankelijk van een hechte groep hardwerkende vrijwilligers. Ontdek nieuwe muziek, vers talent en kom vooral langs voor een leuke avond!

Wij organiseren concerten, open podia, dansavonden, theater en andere culturele activiteiten.

Dankzij een brede, diverse en vernieuwende programmering en diverse mooie samenwerkingen, is De Spot inmiddels een belangrijke spil in de popcultuur van Middelburg en Zeeland.

 

Pin only!

Ticketverkoop

Tickets kunnen niet worden geretourneerd. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour.

Is een concert niet uitverkocht, dan is op de avond zelf de kassa open, een half uur voor aanvang van de show. Ook verkoopt De Drvkkery tickets aan de muziekbalie.

Bereikbaarheid

Je vindt De Spot in de Beddewijkstraat, nr 15, in het historische centrum van Middelburg.
Voor parkeeropties verwijzen we je graag door naar de website van de Gemeente Middelburg.

Meer weten over De Spot? Neem gerust contact met ons op!

Zitten tijdens een evenement

Wij verkopen alleen staanplaatsen tenzij expliciet anders aangegeven. Ben je geblesseerd, zwanger of heb je een andere reden waardoor je niet langdurig kan staan? Mail dan even naar info@despotmiddelburg.nl. Wij kijken per evenement wat de mogelijkheden zijn zodat je hopelijk zoveel mogelijk concerten kunt bijwonen in De Spot!

Huisregels

Wij vinden het belangrijk dat iedereen op een aangename en veilige manier kan genieten van de evenementen in De Spot. We attenderen je daarom graag op onze huisregels. Lees je ze even door?

    Fondsen

    Zonder steun van onze subsidiegevers hadden veel ideeën niet gerealiseerd kunnen worden. In het bijzonder danken we het VSB Fonds, Cultuurfonds, Gemeente Middelburg, Provincie Zeeland, Fonds Podiumkunsten en alle adverteerders voor hun financiële steun.