De Spot. Het poppodium van Middelburg

De Spot biedt zowel (inter)nationale als lokale bands en (dance)artiesten een podium, en zijn voor een groot deel afhankelijk van een hechte groep hardwerkende vrijwilligers. Ontdek nieuwe muziek, vers talent en kom vooral langs voor een leuke avond!

Wij organiseren concerten, open podia, dansavonden, theater en andere culturele activiteiten.

Dankzij een brede, diverse en vernieuwende programmering en diverse mooie samenwerkingen, is De Spot inmiddels een belangrijke spil in de popcultuur van Middelburg en Zeeland.

Vrijwilligers

Momenteel werken er circa 70 vrijwilligers bij De Spot. Ze werken achter de bar en kassa, in licht en geluid, in de PR en in de keuken.

De Spot is een goede plek om ervaring op te doen, sociale contacten op te bouwen, of gewoon om elke maand twee avonden te werken in een gezellige sfeer met mooie muziek.

Meer informatie

Ticketverkoop

Voor je je ticket(s) koopt, is het volgende goed om te weten:
Tickets kunnen niet worden geretourneerd. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit (https://www.consuwijzer.nl/thema/koop-op-afstand). Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour.

Is een concert niet uitverkocht, dan is op de avond zelf de kassa open, een half uur voor aanvang. Ook verkoopt De Drvkkery de tickets aan de muziekbalie.

stefke

Bereikbaarheid

Je vindt De Spot in de Beddewijkstraat, nr 15, in het historische centrum van Middelburg.
Voor parkeeropties verwijzen we je graag door naar de website van de Gemeente Middelburg.

Meer weten over De Spot? Neem gerust contact met ons op!

Kom jij ons team versterken?

De Spot kan niet zonder vrijwilligers. Zin om ons te helpen?

Momenteel werken er circa 60 vrijwilligers in De Spot. Ze werken achter de bar en kassa, in licht en geluid, in de PR en in de keuken. De Spot is een goede plek om ervaring op te doen, sociale contacten op te bouwen, of gewoon om elke maand twee avonden te werken in een gezellige sfeer met mooie muziek. Meer weten? Bel gerust! Telefoon 0118-633229 of mail naar willemien@despotmiddelburg.nl.