Adres & contact

Beddewijkstraat 15
4331 LP - Middelburg
0118 - 633229
info@despotmiddelburg.nl

PIN only!

Toegankelijkheid

De Spot is rolstoeltoegankelijk, de zaal is bereikbaar met een lift en er is een aparte grote toilet. We hebben echter geen speciale rolstoel-plaatsen. Graag helpen onze medewerkers en vrijwilligers jou bij het zoeken van een goede plek. Het is aan te raden hiervoor voorafgaand van het concert even contact met ons op te nemen.

😀

zucco

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op de meest gestelde vragen. Zit je antwoord er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar: info@despotmiddelburg.nl.

Waar kan ik tickets kopen?

Tickets koop je eenvoudig via deze website of aan de kassa (tijdens evenementen, mits niet uitverkocht). Kaarten aan de kassa kunnen alleen met PIN worden betaald. je ontvangt een e-ticket. Deze kun je uitprinten, amar mag je ook op je telefoon laten zien. Wij scannen bij de deur.

Boekhandel De Drvkkery op de Markt in Middelburg verkoopt ook tickets van De Spot.

Kan ik aan tickets komen voor een uitverkocht evenement?

De algemene regel is: als er online geen kaarten meer zijn, dan zijn ze op. Wij houden geen kaarten apart voor voorverkoop of aan de kassa. We werken ook niet met een wachtlijst.

Er zijn websites actief die tickets voor uitverkochte concerten doorverkopen voor een hogere prijs. Het gaat om tientallen niet-officiële voorverkoopadressen die kaarten opkopen, om ze vervolgens voor een hogere prijs door te verkopen. Deze tickets zijn niet alleen duurder, maar het komt ook regelmatig voor dat deze tickets uiteindelijk helemaal niet geldig zijn. Op social media worden ook regelmatig tickets aangeboden, bijvoorbeeld in Facebook-events van (uitverkochte) concerten. Hierbij is voorzichtigheid geboden! Controleer altijd goed het account van de verkoper en maak nooit zomaar geld over.

Ik kan niet meer naar het concert komen, wat nu?

Jammer dat je er niet bij kan zijn. We nemen geen kaarten terug, maar het wel mogelijk om je tickets door te verkopen.

Het programma is afgelast, wat nu?

Als je online een kaartje hebt gekocht voor een programma dat is afgelast, dan is het natuurlijk mogelijk om je geld terug te vragen. Hierover ontvang je een mail met meer informatie. Heb je de e-mail niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@despotmiddelburg.nl.

Het retourneren van kaarten verloopt via het kanaal van aankoop. Kocht je je ticket via een doorverkoop website als TicketSwap, Viagogo of Topticketshop? Dan dien je contact op te nemen met de klantenservice van die website om je geld terug te krijgen.

Ik ben mijn ticket kwijt, wat nu?

Je tickets zijn na aankoop altijd per e-mail naar je verzonden door onze ticketpartner Stager. Kijk dus ook even in je spam. Kun je ze alsnog niet vinden? Log dan in in je account linksboven in het Stager ticket-menu. Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje naar info@despotmiddelburg.nl of bel 0118-633229.

Is er een minimum leeftijd?

Voor evenementen georganiseerd door De Spot geldt geen minimumleeftijd, tenzij anders vermeld op de desbetreffende evenementenpagina op onze website. Bezoekers jonger dan 14 jaar dienen wel begeleid te worden door een volwassene (18+) en worden dringend geadviseerd gehoorbescherming te dragen. Alcohol verkopen we niet aan bezoekers jonger dan 18 jaar.

Iets verloren in De Spot?

Stuur een mailtje naar info@despotmiddelburg.nl met zoveel mogelijk info over hetgeen je bent verloren. Wij kijken voor je bij de gevonden voorwerpen.

Is De Spot rolstoeltoegankelijk?

De Spot is toegankelijk voor rolstoelen. Bezoekers in een rolstoel kunnen als eerste het pand binnen en hoeven niet in de rij te staan. We raden je aan om bij uitverkochte concerten van te voren even contact met ons op te nemen via: info@despotmiddelburg.nl.

Er zijn voor rolstoelen toegankelijke toiletten aanwezig. De bar heeft geen verlaagd deel en er is geen rolstoelplatform. Bij een uitverkocht concert is optimaal zicht op het podium niet te garanderen, de beste positie is rechts of bij het podium. Een van onze medewerkers begeleidt je graag naar je plek.