Mix van britpop en surfrock

DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
17 euro

Strak, explosief, speels en dansbaar

The Vices brengen een contrasterende mix van britpop en surfrock. Stel je de liefdesbaby van The Strokes en Cage the Elephant voor met een live-energie die doet denken aan de oude Chili Peppers. Het zijn klinkende namen, maar bovenal zijn The Vices ongekend zichzelf. Met kinderlijk speelplezier en bloedserieuze ambities spelen ze net zo makkelijk strak en explosief als speels en dansbaar. Het is dan ook niet voor niets dat de eigen
clubshows allemaal uitverkopen en dat Nothing But Thieves de band meerdere malen meenam langs de grote zalen van Europa. Grote zalen, kleine zalen, beuken of dansen, het maakt niet uit: The Vices blazen je met een brede lach van je sokken!

vices1

Vooral plezier en energie

Met het nieuwe album ‘Unknown Affairs’ (maart 2023) op zak tourden The Vices dan ook door Europa en Amerika, waar ze niet stoppen met spelen tot de laatste persoon overtuigd is. Op dit album stelt de band zich open als nooit tevoren. Wat moet je ook anders in een wereld waarin geen waarheden te vinden zijn? Het enige waar je dan iets zinnigs over kan zeggen zijn je gevoelens en gedachten. En laat dit nou precies zijn wat The Vices doen tijdens de ‘Spit It Out!’ tour. De trouwe fan herkent de woorden uit single Strange Again, en het is niet zomaar een bijzin. Spit It Out is een levensstijl.
 

 

Bijzonder jaar

The Vices zijn open, eerlijk en niet bang om dingen op hun eigen manier te doen. Dit hoor je in de muziek en live voel je het aan alles. Het zit in het dna van de band. Geen zin om aan ‘de standaard’ te voldoen? Spit It Out! Is er iets waar je mee zit? Spit It Out! Zin om een avond compleet uit je dak te gaan? Kom dan naar de ‘Spit It Out!’ tour pt. 2!

the vices cccccc

Support: Koala Voice

Koala Voice is een vierkoppige groep die in 2010 gevormd werd in Kisovec, Slovenië. 

Dit Sloveense kwartet maakte al snel naam met vrolijke, zorgeloze indiepunk vol moordende riffs en leuke, aanstekelijke melodieën.

 

Koala Voice

Luisterlijstje om alvast in de stemming te komen