DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
20 euro

Stones Sessions neemt je mee terug in de tijd.

Het zal het geheimzinnigste concert van 1995 zijn geweest. Als onderdeel van hun Voodoo Lounge Tour nemen the Rolling Stones hun live album Stripped op; klassiekers en minder bekende tracks uitgevoerd in een uitgeklede vorm en bezetting. Het idee komt van het destijds razend populaire muziekprogramma MTV Unplugged, maar gezien Keith Richards dit ‘really boring television’ noemt, wordt voor een clubtour gekozen op 3 nader te bepalen locaties. 

 

Begin mei 1995 is er nog niets bekend bij de fans, maar 2 weken voor aanvang kondigen de mannen twee shows aan op 26 en 27 mei 1995 in Paradiso Amsterdam. In een intieme setting en met een uitgebouwde tweede ring boven het balkon (die zo goed bevalt dat Paradiso de ring later permanent zal bouwen) spelen the Rolling Stones wat ze later hun 'beste concerten ooit' noemen. 

 

Stones Sessions speelt een compilatie van deze 2 legendarische avonden met een imponerende show en veel personality. Verwacht een ongeëvenaarde energie die ‘the worlds greatest rock n roll band’ eer aan doet.