De Spot
Datum
Deuren open
20:00
Start show
20:30
Ticket prijs
15 euro

Release night

Op 12 april staat een verrassende avond op het programma, waarbij drie Zeeuwse bands het podium betreden om hun nieuwe muziek te lanceren. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt het DJ duo Warped voor tussentijds entertainment. Deze releaseparty wil je niet missen – tickets nu verkrijgbaar!

Deze show is onderdeel van Popaanzee ACADEMY, een coachingstraject van Popaanzee waaraan Alta Luna deelneemt. Kijk voor meer informatie op www.popaanzee.nl.

Alta Luna

Hoofdact Alta Luna onthult haar EP 'Shorter Days, Longer Nights'. Deze vijfkoppige indierockband heeft een kenmerkende mix van eerlijke teksten, krachtige drums en pakkende melodieën. Zij laten zich inspireren door iconen als The National, The War on Drugs en Interpol.

De vijf doordringende tracks die de EP van Alta Luna rijk is, gaan over het grillige verloop van een toxische relatie. Een emotionele achtbaan die start met de overslaande vonk bij de eerste ontmoeting en eindigt bij de bittere nasmaak van de hatelijke breakup.

1

Grainbait

Ontdek de nieuwste single van GrainBait, 'Fly Like An Eagle'. Met een mix van hardrock, grunge en blues in vaak ongebruikelijke maatsoorten, zorgt dit Zeeuwse rocktrio uit Tholen voor een eigenzinnig repertoire dat je niet kunt weerstaan – een boeiende reis door de moderne rockscene.

 

1

Breakout

Als wij het hebben over een bom van energie, dan hebben wij het natuurlijk over Breakout! Een unieke samensmelting van stonerrock tot alternative noise. Deze jonge, creatieve rockband is stappen aan het zetten en klaar voor hun volgende single release “Mad Love” – bij ons!

1