N9 in Eeklo [België]
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
15 euro VVK

Landrovers

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS en vindt plaats in muziekclub N9 in Eeklo (België).

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

WIES

WIES is een Nederlandstalig poptrio uit Amsterdam. Je hoort ook invloeden van alternatieve rock en elektronica in de muziek van WIES. De liedjes zijn gedachtespinsels over zowel de grote vragen in het leven als de kleine dingen die een jongvolwassene bezighouden. 

Debuutalbum Het Is Een WIES, met daarop onder meer de single ‘Soms Is Het Te Laat’, verscheen in 2021. In 2023 kwam het tweede album Alles Anders uit. Op de plaat hoor je herkenbare boodschappen over leven en dood, vreugde en verdriet, liefde en pijn. Single Ik Zie Ik Zie schopte het tot Catch of the day bij Studio Brussel. WIES stond al in uitverkochte zalen als Paradiso, TivoliVredenburg en Trix en speelde op festivals als Pinkpop, Best Kept Secret en Zwarte Cross.

Kleinpunk

Ook opener Kleinpunk zingt in het Nederlands. De Gentse band was vorig jaar nog finalist bij Sound Track Oost-Vlaanderen. Het viertal combineert venijnige teksten en poedelnaakte muziek en serveert die met zachtgekookte razernij en een vleugje nonsens. Het resultaat is een delicatesse voor hardcore kleinkunstenaars en onschuldige punkers. Nieuwe single Alles Keert is net uit.