DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
25 euro

De gloriedagen van '70's rock, waarin de riffs machtig waren en de haren lang! Duik in de muziek van Deep Purple, Status Quo en Lynyrd Skynyrd met de Belgische tributebands Made in Purple, Belgian Quo Band en From the Road.

Made in Purple

'Made in Japan' van Deep Purple is een van de meest bekende en best verkochte liveplaten ooit. Het iconische dubbel live album, opgenomen tijdens drie uitverkochte shows in Osaka en Tokio in 1972, bevat hits als Highway Star, Child in Time en Smoke on the Water. Dit album was cruciaal voor Deep Purple's wereldwijde populariteit en sterrenstatus. Made in Purple heeft een duidelijke missie: dit magische album live brengen in zijn volle glorie en passie!

Belgian Quo

Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor! Down Down, Roll over lay down, Caroline, Rockin’ all over the world en Whatever you want zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank.

From The Road

De Southern rock van het iconische Lynyrd Skynyrd wordt met verve uitgevoerd door From The Road. Van België tot Duitsland, Nederland en Frankrijk, op elk podium laten ze de bekende nummers zoals Free Bird, Sweet Home Alabama, Simple Man en Saturday Night Special herleven alsof je terugkeert naar de gouden jaren '70!

1