Mix van death, thrash en blackmetal

DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00 UUR
Start show
20:30 UUR
Ticket prijs
10 euro

Old & new school death metal

Sisters of Suffocation is een in Eindhoven (Nederland) gevestigde Death Metalband vastbesloten om hun liefde voor extreme muziek te verspreiden. De band maakte in korte tijd furore op de podia met hun nietsontziende mix van death, thrash en blackmetal.

Het laatste album ‘Eradication’ verscheen op 25 november 2022.

 

era

Dispelled [support]

Dispelled is een drie koppige metal formatie uit het zuidwesten van Nederland. De band bestaat uit: Marck Blom op gitaar en lead vocals, Wilco van der Nat op bas en backing vocals en Jesse de Lange op drums. De muziek wordt beïnvloed door bands zoals: Gojira, Meshuggah, Avatar en Lamb of god. De heavy riffs en het tempo in de nummers zullen er zeker voor zorgen dat het publiek zal  headbangen of ze het willen of niet.

Dispelled is een lange weg gekomen en begint zich steeds meer te ontpoppen als een act met zijn eigen unieke sound. Zo wonnen zij de finale van Spectra, vertegenwoordigde zij Zeeland tweemaal in de halve finale van de WOA metal battle in Baroeg en sleutelen zij verder aan de weg met begeleiding van het PopaanZee Academy traject. Begin 2020 brachten zij hun eerste release "The Box" uit. In de zomer van 2020 brachten zij met behulp van onder andere Stef Broks hun EP “Livyatan” uit.

dispelled

Luisterlijstje om alvast in de stemming te komen