Rockavond voor het goede doel

DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
10 euro

Avondje muziek voor Molukken

Na drie geslaagde edities is het half maart weer zover:  Een rockavond voor Rit & Rock voor de Molukken. De complete opbrengst gaat naar het goede doel. Met optredens van Nuff Said & Vonnie Vintage!

molukken 2

Nuff Said

Nuff Said is een fris & fruitig rockend trio, bestaande uit de broers Marijn & Michiel Slager en Willy Berrevoets.  In 1996 wonnen ze zowel AMP's Battle Of The Bands als het Rotterdamse Vers Uit De Maas. Het eerste album, Red, uit 1998, werd alom lovend ontvangen en bezorgde de band een plekje op het jaarlijkse Lowlands festival. 

In 2000 droeg Nuff Said een nummer bij aan de soundtrack van de Nederlandse speelfilm Wilde Mossels. Een van die nummers is het legendarische Lekker Dieng

In 2006 won de band de KinkFM LiveXS-Award voor beste live-act van Nederland en eindigde op de tweede plaats voor beste album met het in 2005 uitgebrachte titelloze album. In december 2006 brachten ze een nieuw dubbelalbum uit: Ebony & Ivory. In november 2009 is het nieuwe album Supernatural uitgekomen. Maart 2010 was van dat album de release van de single 'Beautiful'. 

Nuff Said was tevens de laatste band die nog optrad in Bar American. Na lange tijd zijn ze dus weer in Zeeland te bewonderen tijdens Rock voor de Molukken!

Vonnie & Vintage

Vintage is de band waar de oprichter van Stichting Rit & Rock voor de Molukken, Wilfred Vreeke, de frontman van was. 

Wilfred had tijdens de COVID periode zijn muzikale plannen werkelijkheid gemaakt door samen met een heuse power-trio de band Vintage te vormen. Dit power trio heeft in het Zeeuwse als daarbuiten ruimschoots hun sporen verdiend. Giovanni (Bass) & Leen (Guitars) zijn beiden ex-leden van de Zeeuwse Soul sensatie Earthquake Roody. Het power-trio wordt compleet gemaakt met Alvin van o.a. Massada-Dragonfly-Rudy de Queljoe & Various Artists. 

In 2022 heeft Vintage met Kees Moerland voor het laatst opgetreden op Hrieps en Motorrit voor de Molukken. Maar op vrijdag 15 maart 2024, zal Vintage nog een keer gaan rocken, met niemand minder dan gastzangeres Yvonne Salawane. Yvonne is ook wel bekend van de Zeeuwse rock coverband, BANDOVER. 

Authentieke rockclassics worden nieuw leven ingeblazen door door deze in een energieke live-set ten gehore te brengen. Herbeleef 'The Good Old Times' met deze rockers!