Rockavond voor het goede doel

DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
10 euro

Avondje muziek voor Molukken

Na twee geslaagde edities is het eind maart weer zover:  Een rockavond voor Rit & Rock voor de Molukken. De complete opbrengst gaat naar het goede doel. Met optredens van Highway Chile en The Traveling Trashcans.

molukken 2

Highway Chile + The Traveling Trashcans

Highway Chile
Samen met bands als Vandenberg, Vengeance, Helloïse en Bodine behoort Highway Chile in de jaren ’80 tot de vaandeldragers van de Nederlandse (hard)rock, waarvan de populariteit tot ver over de grens reikte.

De band, begin jaren ’80 opgericht door gitarist Martin Mens en meesterdrummer Ernst van Ee, is anno 2020 nog steeds een act waar terdege rekening mee moet worden gehouden.. Ouwe rockers staan naast de jonkies voor het podium de teksten mee te zingen!

The Traveling Trashcans
Even voorstellen. Boaz Braamse, gitarist/bassist, 10 jaar. Tije van de Wetering, bassist/gitarist, 10 jaar. Stijn Braamse, drummer, 12 jaar. Nina Baks, zangeres, 13 jaar. The Travelling Trashcans dus. Boaz bedacht de naam. ,,We spelen niet één muziekstijl, maar gooien van alles bij elkaar. Net zoals je van alles in een prullenbak gooit. En reizen is leuk.