Ben jij er bij?

DE SPOT
Datum
Deuren open
19:30 uur
Ticket prijs
Gratis

Maak kennis met andere genres en muzikanten

Geef je muzikale skills een boost met Popaanzee KICKSTART!

Dé plek waar je maandelijks met andere jonge muzikanten samen muziek kunt maken, experimenteren, misschien wel je nieuwe bandleden ontmoeten....

Instrumenten staan klaar, maar natuurlijk mag je zelf ook je gitaar, drumstokken, djembé, triangel, trompet, of wat dan ook meenemen. It's all about the music!

kick

Host: Max Horák

Max komt oorspronkelijk uit Zeeuws-Vlaanderen en studeert nu gitaar aan het Conservatorium van Rotterdam. Vanuit zijn Zeeuwse huis heeft Max een bepaalde vorm van bescheidenheid meegekregen. Die bescheidenheid is altijd gebleven, maar, er komt op het podium een bepaald niveau van zelfverzekerheid naar boven waaraan je ziet dat het podium echt zijn thuis is! Elke show moet vlammen, beter zijn dan de vorige en elke show moet tot in de puntjes verzorgd zijn, op muzikaal vlak en de gehele uitstraling. Max is alles behalve bescheiden als het op een podum staan aan komt.

 

Max Horák is stijlvol en classy maar tegelijkertijd ook speels en losjes. Als artiest wil hij proberen gevoelens bloot te leggen die voor andere mensen soms moeilijk te bereiken zijn. Muzikaal escapisme brengen. Dat is zijn doel. Als host van deze KICKSTART helpt hij je graag verder op jouw muzikale pad!

2

Deelname = gratis en ervaring is niet nodig

Deelname = gratis en ervaring is niet vereist.
Backline met instrumenten staat voor je klaar (eigen gear mag altijd!)
-drumstel
-2 gitaren + versterkers
-1 bas + versterker
-keyboard
-zanginstallatie