Drum 'n bass in your #$%& face!

DE SPOT
Datum
Deuren open
21:00 uur
Start show
21:00 uur
Ticket prijs
15 euro

Juni 2009:

Jan-Peter Balkenende was minister-president, we sms’ten nog met elkaar en het was de week dat Michael Jackson overleed. Op dat moment organiseerden we de eerste editie van Drum ’n Bass in your face!

We zijn inmiddels toe aan de 38ste editie! Door de jaren heen hebben we flink wat internationale headliners mogen boeken. We verwelkomden namen als Black Sun Empire, Eye-D & Hidden, Murdock, T and Sugah, Audio, Maduk, Dimension, Feint, Andromedik, State of Mind, Mefjus, Mollie Collins en vele anderen. 

1

A LITTLE SOUND (UK) 

We mogen in ons handjes knijpen met een boeking als deze! A Little Sound is naast een Tiktok talent onbetwistbaar in razend tempo een van de grootse namen binnen de drum ’n bass aan het worden. Ze is, zangeres, schrijfster, DJ, MC, presentator en meer. Ze is verantwoordelijk voor de zang achter drum ’n bass hits van dit moment zoals Back In Time met Kanine, Weed & Wine met Friction, Lakota met Technimatic en Missing You met Hedex. Je hoort haar op BBC Radio 1, ze won bij de drum ’n bass awards 2024 jaar twee awards (best female DJ en best vocalist).  

Komende zomer staan shows gepland in Parijs, Londen, Praag, festivals als Tomorrowland, Let it roll, Rampage en natuurlijk De Spot in Middelburg! 

BUUNSHIN (NL)

Buunshin is een unieke verschijning in de elektronische muziek. Zijn eerste release werd meteen een #1 hit op Beatport. Binnen drie jaar bracht hij muziek uit op grote labels zoals Breakbeat Kaos, VISION, UKF, Mau5trap en Critical.

Buunshin breekt constant de regels, experimenteert met cutting edge sounds, wisselt moeiteloos van BPM en mixt genres naadloos. Dit leverde hem respect op van vele artiesten. Hij werkte samen met grootheden zoals Apashe, What So Not, DROELOE, San Holo, Habstrakt, DJ Fresh, IMANU en zelfs NOISIA droeg hun fakkel aan hem over.

Met optredens over de hele wereld, waaronder Nieuw-Zeeland, Australië en Europa, en shows op locaties zoals Printworks, Lowlands, Rampage, Fabric en Melkweg, heeft Buunshin een revolutie in geluid teweeggebracht. 

Dharana

Dharana is ondertussen wel een bekende naam bij dnbiyf met zijn aller eerste set die hier heeft plaats gevonden, meerdere sets solo en B2b’s blijft die maar terugkomen. Tegenwoordig zie je hem ook vaak rondom Rotterdam met het collectief “RDBLCK” een multigenre live stream en feest met de focus op duistere lage basslines. 

Hierdoor heeft hij de stage al gedeeld met grote namen als Ivy Lab, Flowdan, Sir Spyro, Sam Binga en vele andere. Laat die subwoofers maar alvast warm draaien want Dharana zal ze flink laten schudden! 

 

Wouter 

Rond 2010 ontdekte Wouter het genre drum & bass via gaming montages en het welbekende kanaal UKF.  Na flink wat edities bij Drum’n Bass in Your Face op de dansvloer beland te zijn verscheen Wouter in 2021 voor het eerst bij ons achter achter de draaitafels. Wouter heeft altijd een brede muzieksmaak die ook terug te horen is in zijn sets, je hoort van liquid tot neurofunk, aan elkaar geknoopt met dancefloor, halftime, jumpup en meer. Producers die een grote invloed hebben gehad op zijn reis door drum & bass zijn Feint, Phace en Noisia. Verwacht een energieke set met een intense spanningsboog.

 

Teknique & kælt

Teknique keert weer terug naar de spot. dit keer om samen met kælt en mc twinx de avond af te sluiten. Daarom kunnen zij nu dus alles uit de kast trekken om de avond knallend af te sluiten. Met kælt zijn energieke jump up en teknique zijn harde neurofunk beloofd het een set boordevol energie te worden.

Mensen die bekend zijn met drop the biet zullen dit power trio zeker al kennen en weten dat ze de tent op zijn kop zullen gaan zetten.