Drum 'n bass in your #$%& face!

DE SPOT
Datum
Deuren open
21:00 uur
Start show
21:00 uur
Ticket prijs
10 euro

uitsluitend talent uit Nederland!

We zijn inmiddels toe aan de 36ste editie van Drum ’n Bass in Your Face! Door de jaren heen hebben we flink wat internationale headliners mogen boeken, we verwelkomden namen als Black Sun Empire, Eye-D & Hidden, Murdock, Audio, Maduk, Dimension, Feint, Andromedik, Mollie Collins, Mefjus en vele andere. Vrijdag 27 oktober halen we de afgelaste editie van 29 april in (gekochte tickets blijven geldig) met deze keer uitsluitend talent uit Nederland! 

 

kld

NCT 

Ze zijn in inmiddels een van de toptalenten van de Nederlandse scene en de Liquicity Records-familie. Het Nederlandse duo staat erom bekend een glimlach op het gezicht van mensen te toveren, zowel op als naast het podium. Hun dj-sets zijn zeer energiek en dragen een sterk gevoel van euforie en pure vreugde met zich mee, en bovendien zijn ze niet bang om achter de draaitafels een beetje vies te worden met hun geweldige selectie en weergave van het underground drum & bass-geluid.

nct

T and Sugah 

De grondleggers van High Tea Music, T & Sugah, een van de gevestigde Nederlandse drum ’n bass namen. Met releases op labels als (Hospital, Liquicity, Viper, NCS) en de support van UKF gooiden ze al hoge ogen. Ze hadden shows over heel de wereld, van Tomorrowland, Liquicity Festival en zelfs een show op de Chinese muur.  T & Sugah kennen het hele dnb spectrum, van de liquid rollers tot straight knallers terwijl het altijd dansbaar blijft. 

NCT en T and Sugah zullen op deze editie na successen op grotere festivals en Rampage weer een B2B set draaien! 

tfg

... and more...

DJ Willow 
Een van onze inmiddels niet meer zo onbekende Zeeuwse talenten. Willow deelde de line up met diverse dj’s zoals Bong-Ra, Thrasher, Limewax, Neonlight en Eye-D & Hidden. Hij draaide al op diverse plaatsen door heel Zeeland waaronder 2x eerder op Drum ’n bass in your face. Daarnaast had Willow ook boekingen elders in het land en zelfs een boeking in Berlijn! Zijn draaikunsten bleven niet onopgemerkt bij internationaal bekende dj’s zoals Eye-D & Hidden! 

DJ Don 
Is een lokale DJ die hier al vaker is geweest als onderdeel van het duo met Dubseal. Dit keer hebben we hem voor een solo show weten te strikken! DJ Don draait dubstep met veel reggae invloeden. Verwacht dus veel bass en echo’s maar ook klassiekers uit de oude doos. 

Teknique  
Teknique is nog een nieuwkomer in de scene maar heeft in korte tijd al een naam voor zich weten te maken. In Zeeland bekend van Drop the Biet in El Toro, met Drop the Biet is hij grote stappen aan het maken en geeft feesten door heel het land en zelfs internationaal. Teknique staat bekend om z’n heavy neurofunk gemixt met jump-up dancefloor en no-nonsense stijl van draaien.