Dream Machine | Etienne & Joeri

DE SPOT
Datum
Deuren open
21:00 uur
Start show
21:00 uur
Einde show
02:00 uur
Ticket prijs
12 euro

Dit is Dream Machine

Dream Machine richt zich op het creëren van een open omgeving waarin de culturele en sociale waarde van muziek en dansen centraal staat om zo een positieve bijdrage te leveren aan het nachtleven van Middelburg en omgeving.

"Veel jonge mensen in de regio hebben behoefte aan ontlading en willen het liefst de hele nacht door dansen. In nachtclubs en op festivals buiten de provincie is hier natuurlijk voldoende gelegenheid voor, maar voor wie dit dichter bij huis zoekt is het aanbod nog wat gering. Daar willen wij verandering in brengen.” De muzikale invulling van Dream Machine kenmerkt zich als uitdagend, ondergronds en vernieuwend. De grenzen tussen verschillende genres en stijlen worden opgezocht om deze vervolgens te doen vervagen.

1

Etienne & Joeri

ETIENNE MANUHUWA

Etienne is een DJ die je eigenlijk altijd het liefste prime time hoort draaien. Solide draaitechniek en een platencollectie met een gezonde dosis soul en funk.

JOERI VERSLUIS

Joeri is verantwoordelijk voor releases in de internationale techno-scene onder de noemer ON/OFF met support van Chris Liebing, Dave Clarke en Carl Cox.

 

1