DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00
Start show
20:30
Ticket prijs
20 euro

De legendarische Wild Romance blijft geschiedenis schrijven. Een vet nieuw album is op komst, terwijl het zweet nog niet is opgedroogd bij de mannen van de waanzinnige tour waar het album Shpritsz integraal werd gespeeld. Nu komt de Suburban Tour er aan met de beste songs van Herman Brood én his Wild Romance!

 

Suburban

De echte fans begrijpen het meteen. Je stond in de rij bij Paradiso, Luxor, Huize Maas of Quasimodo. De zwarte vrachtwagen van de band stond er al. In de verte hoorde je gerommel. Het geluid dat net zo rock ’n roll is als een Les Paul via een Marshall: een laag grommende, roffelende Amerikaanse V8. Om de hoek verscheen een grote, sinistere, zwarte, Amerikaanse SUV. Een Chevrolet Suburban. En je wist het: The Wild Romance is in the house!

Een goedgekozen naam voor een goedgekozen auto, want Herman voelde zich op zijn best in de Amerikaanse suburbs, de gevaarlijke buitenwijken, doin’ nothin’ just hangin’ ’round met de outsiders, de buitenbeentjes, de creatievelingen, het gevaar, drank, drugs, de neon lights of the Open All Night, en de beste soulmuziek uit de jukebox. De Wild Romance brengt dat gevaar terug bij jou op het podium. We horen de legendarische Chevy al aankomen.

Wild Romance terug? Wild Romance is al 12 jaar terug! Sommigen zullen zelfs zeggen dat the Wild Romance van Herman Brood nooit is weggeweest