Luide, snelle en furieuze punkrock

DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
15.50 euro

Punkrock wervelwind

Sinds hun start in 2016 heeft Tusky geen moment stilgezeten. Met twee LP’s en een EP op zak mag het zeer duidelijk zijn dat de band hun honger voor luide, snelle en furieuze punkrock blijft voeden en nu terug is met hun nieuwe LP: ‘Tusky’.

 

Nederlandse, Belgische en Duitse festivals als Noorderslag, Zwarte Cross, Jera on Air, MadNes, en vele Europeese clubs zijn getuige geweest van de punkrock wervelwind die hun podia vernietigt. Stukje bij beetje winnen ze de harten van veel nieuwe luisteraars en breiden ze hun fanbase uit door zowel op als naast het podium de beste versie van zichzelf te zijn.

3

Nu, met hun nieuwe album, hebben ze de eer en het genoegen gehad om samen te werken met Adrian Bushby (Foo Fighters, Spice Girls, Muse e.a.) die de band heeft geholpen het perfecte geluid te vinden voor dit stukje bruine kunst; de heerlijke mix tussen hun oude platen en de nieuwe - ruige en vieze rock, woest gepolijst tot een punkrock pareltje dat wordt gereleased door Suburban Records.

Gewapend met twaalf nieuwe tracks is de band klaar om hun liveshow naar een hoger niveau te tillen. Meer band, meer energie, meer entertainment en vooral: meer Tusk!

2

Support: Boskat

Boskat: Een luid en energiek rockduo! Noem het pop-punk of de heropleving van grunge. Boskat balanceert op het randje van een burn-out en intens genot.

De soms donkerdere thema's in de teksten van leadzanger en gitarist Vincent gecombineerd met intens zware maar ook speelse RATM-geïnspireerde riffs schudden je wakker uit de roes van het dagelijks leven.

3,2,1 - BOSKAT!

 

2

Kom in de stemming met Tusky

3, 2, 1, BOSKAT!