Dit concert is in Eeklo! Wie gaat er met ons mee?

N9 in Eeklo [België]
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
16 euro

Moderne Traditionele smartlap

De Nederlandse protestzangeres Sophie Straat groeide eind jaren ‘90 op in de Pijp in Amsterdam. Ze schrijft, samen met haar compagnon en partner Wieger, over maatschappelijke en sociale misstanden zoals gentrificatie, feminisme en politiegeweld. Ze mocht al aantreden op onder andere Best Kept Secret, Lowlands, Pukkelpop en Boomtown en deelde het podium met Andre Hazes (jr.), The Opposites en Goldband.

In maart 2023 releasete Sophie Straat haar debuutalbum ‘Smartlap Is Niet Dood’, waarop de traditionele smartlap wordt aangevuld met modernere popmuziek. Op de plaat staan onder andere de hit ‘Tweede Kamer’ - een nummer dat ze maakte samen met Goldband - en ‘Papa’ - een song over het tragische lot van Sanda Dia. Met het album bewijst ze dat ze de onbetwiste koningin is van een nieuwe generatie protestzangers.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS en vindt plaats in muziekclub N9 in Eeklo (België).

LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).

ss