Lefgozer en coctailshaker

VR 13 OKT | DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00
Start show
20:30
Ticket prijs
24.00

Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob te veel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock 'n roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens... en dat allemaal verenigd in één persoon.

Zijn nieuwste single This World Is Our Home, geproduceerd door Gordon Groothedde, gaat over je thuis voelen op deze aarde, bij je vrienden en over geaard zijn in het nu. Gelukkig zijn in deze wereld en met de mensen van wie je houdt.

 

db

Beste Zangers

Na het rootsy Americana album Born To Win Born To Lose (2021) nu weer een echte pop plaat. Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van De Beste Singer Songwriter van Nederland, vertegenwoordigde in 2016 Nederland op het Eurovisiesongfestival, werd twee keer onderscheiden me een 3FM Award en drie keer met een Edison. 

 

Dit najaar viert hij zijn 10- jarig jubileum en is hij te zien in het TV programma De Beste Zangers. Eind 2023 komt er een nieuwe documentaire uit, de opvolger van de IDFA docu “Whatever Forever” (2013) 10 jaar later.

Support Oliver Pesch
Oliver Pesch brengt Moderne Westcoast Americana naar Nederland. Frisse, kritisch uitgedachte songs, op de plaat én live zowel toegankelijk als overtuigend. Met zijn 2e single 'Shelly' scoort Pesch een 'Topsong' op NPO Radio 2 en is frequent te horen op 3fm en Radio Veronica. DJ's Rob Stenders en Leo Blokhuis noemen hem dan ook als veelbelovend talent!