Een hele avond zware metalen

DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
12.50 euro

Majestic like a clear winter sky and heavy as the realities of the world

Speciaal voor alle liefhebbers een volle avond metal in De Spot! Met Coffin Feeder (gekochte tickets van afgelaste concert zijn vanavond geldig), GGU:LL en Imprisoned in Flesh.

 

coffinfeeder

Coffin Feeder

Het Vlaamse Coffin Feeder is een uitzinnig en furieus orkest dat bestaat uit leden van Aborted, Leng Tch’e en Fleddy Melculy. Samen staan ze garant voor een energieke mix van groove-beladen death metal, grind en hardcore. De band is ontstaan tijdens de corona-pandemie en is een onheilige alliantie tussen veteranen in de metal- en hardcorescene.

Coffin Feeder bracht in het najaar van 2021 zijn debuut EP ‘Stereo Homicide’ uit en bekeerde hier alle ongelovigen mee. Wees gewaarschuwd, niets zal je worden gespaard. Het bevat 5 tracks die biografisch van aard zijn en het verhaal vertellen over samenwerkende seriemoordenaars.

Ggu:ll

Waarschuwing: de muziek van Ggu:ll (spreek uit ‘ghoul’) is niet voor tere zieltjes. Het ensemble uit Tilburg lijkt maar één doel te hebben: de argeloze luisteraar te lasten imploderen met lood- en lood- en loodzware doomriffs die binnenkomen als mokerslagen. Ggu:ll is geen band van de snelle aanpak: hele stukken lang worden de gitaar- en bas-aanslagen compleet uitgerekt alsof de heren er zeker van willen zijn dat hun destructieve voornemens hun doel niet voorbij schieten en iedere vezel van het lichaam van de luisteraar wordt meegenomen in de vernietiging.

ggull

Imprisoned in Flesh

Imprisoned in Flesh, een vijftal dat al sinds 2011 samen death metal maakt die de minst fijne kant van de mensheid belicht. The Cancerous Wings of Humanity was de meest recente, nu is er From Arrogance to Extinction. 25 minuten oldschool death metal die de buurt even wil wakkerschudden, letterlijk en figuurlijk.

imprisoned in the flesh

Luisterlijstje om alvast in de stemming te komen