Lokale hiphop artiesten maken hun opmars in de scene!

DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
12 euro

Gijs

Voor de Middelburgse Gijs is dit een thuiswedstrijd. Hij is sinds kort actief bezig met muziek en timmert nu aan de weg om met zijn muziek een breed publiek te bereiken. Hij heeft al een aantal hele toffe shows op zijn naam staan en is er klaar voor om de avond te openen met een knaller van een show!

2

Jibson

Na flink wat uurtjes te hebben doorgebracht in de studio is Jibson sinds kort actief begonnen met het releasen van zijn muziek. Naast zijn eigen muziek produceert hij ook regelmatig voor anderen. Jibson heeft al een aardige fanbase weten op te bouwen in een korte tijd en is vastberaden om een grote naam te worden binnen de Nederlandse muziekscene.

2

Cycz

De Middelburgse Cycz is voor de meeste geen onbekende meer. Regelmatig verschijnt hij op verschillende platforms zoals 101barz en diverse platforms waar hij jongeren motiveert. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren heeft hij meerdere keiharde tracks uitgebracht.

Cycz heeft door de jaren heen flink wat streams gescoord en flink meters gemaakt met diverse optredens. Deze ervaren artiest met een trouwe fanbase is er klaar voor om een geweldige show weg te geven!

2

Donson

Donson is een ervaren artiest met een goed gevulde cv en flink wat maandelijkse luisteraars. Een artiest die een goede live show weet te geven. Miljoenen streams en honderden optredens verder is Donson nog steeds actief bezig met muziek. Zowel keiharde barz als de meest catchy deuntjes komen voorbij en hij weet er altijd een feestje van te maken! 

3

Paiso Music

Dit creatieve & internationale duo bestaat uit ‘Appie’ en ‘Presta’. Met de Turkse en Nederlandse achtergrond van Appie en de Spaanse roots van Presta weet deze mengelmoes van culturen iets bijzonders neer te zetten. Ze behaalden hoge cijfers en verschenen op verschillende grote platforms. Samen zijn ze al jaren bezig met muziek en na een tijdje stil te zijn geweest is een nieuwe actieve periode aangebroken. Ze zijn klaar om te gaan!

3

Farid

'De aanhouder wint.’ Zo staat de Zeeuwse artiest Farid in het leven. Geboren in Azerbaijan en als baby verhuisd naar Rusland, waarna hij op 9-jarige leeftijd vluchtte naar Nederland. Voorheen stond hij bekend als ‘Lo-Bo’.

Op elk groot urban/hiphop platform in Nederland maakte hij zijn entree en behaalde miljoenen streams en views. Na een tijdje stil te hebben gezeten, keerde hij terug onder de naam Farid.

Zijn onlangs verschenen EP brengt een combinatie van beukende beats en frisse sounds. Met de melodieuze tracks en keiharde barz weet Farid je mee te slepen in zijn verhaal.

Deze avond wordt Farid begeleidt door een live band. Dit wordt een knaller van een afsluiter van de avond!

 

3