DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
12,50 euro

TERZIJ DE HORDE laat zich niet beperken door genres. Elementen van black metal, progressieve doom, chaotische screamo en extreme hardcore worden gecombineerd in een viscerale, rauwe, eerlijke emotionele stortvloed; een combinatie die ook in de liveshows wordt nabootst.Na de release van Self in 2015 is het nu tijd voor In One of These, I am your Enemy.

qp

Het geluid van de band werd vaak vergeleken met bands als Wolves in the Throne Room, Kickback, Khanate en Neil Perry.

De laatste vijf jaar wordt Terzij de Horde echter steeds meer genoemd als een unieke vaste waarde van de Nederlandse black metal, met een geluid en een liveshow die onvergelijkbaar zijn. De band heeft veel internationale aandacht gekregen en veel zeer positieve recensies, zowel voor hun albums als voor hun explosieve live-optredens.

Support: Radeloos///Ziedend

Radeloos///Ziedend maakt een cocktail van crustpunk, black metal en grindcore. Ze spelen genadeloos ruwe odes aan de donkere kanten van menselijke ervaring die het publiek uitnodigen om deel te nemen aan het innerlijke leed. Deze vijfkoppige formatie mikt er op om de opgekropte wanhoop en woede, die zich huisgemaakt heeft in menig hart, tot ontlading te laten komen.

De muziek van R///Z tracht daarmee chaotische razernij en existentialistische desolaatheid muzikaal te overbruggen, en levert dit zodoende onvergeeflijk hard aan de luisteraar.

c