Ramrock

DE SPOT
Datum
Deuren open
20:00 uur
Start show
20:30 uur
Ticket prijs
13.50 euro

Dansen & headbangen

Ramkot maakt ramrock. Dit trio weet, conform aan de eeuwenoude rocktradities, met een eigen visie songs te maken waarbij headbangen en dansen perfect hand in hand gaan. Gevormd eind 2017 te Gent vonden de broers Leyman met Hannes Cuyvers de perfecte derde broer om hun passie voor afbraakwerken te vertolken in hun herkenbare en compacte sound.Voor fans van Queens of the Stone Age, The Raconteurs, Millionaire, Soulwax, De Staat en STAKE.

ramkot2

Veel in petto

In februari 2023 verschijnt de debuutplaat van Ramkot. Met de singles ‘Exactly What You Wanted’ en ‘I Can’t Slow Down’ werd reeds een voorsmaakje gegeven van dit debuut. Met een uitgebreide tour stelt de band met trots hun nieuwe muziek voor doorheen België en Nederland.

Bezoekers van SLOPER zagen ze al eerder bij ons en weten dat het trio mega veel in petto heeft.

Charades [support]

Hard, melodieus, uitdagend. Charades brengt met hun brutale sound en dynamische liedjes de 90’s naar de moderne tijd. Dit jaar bracht de band haar debuutplaat uit met lovende recensies in onder andere de OOR en Rockportaal. Nu is de band terug op het podium; wees bereid en dompel jezelf onder in de muziek van Charades.

charades

Ramkot luisterlijst