INSCHRIJFFORMULIER WEDSTRIJD JONGE WOLVEN 2019

SPEEL JIJ OF JE BAND OP DE GENTSE FEESTEN?

Sta je te springen om je talenten te laten zien, ook over de grens en eindelijk door te breken? Schrijf je dan als de bliksem in. In samenwerking met Jonge Wolven, onderdeel van de Genstse Feesten organiseert De Spot een heuse Zeeuwse band scout. Meld jij je aan?


Naast optreden nog meer leuke prijzen!

JONGE WOLVEN GEZOCHT!

ZEEUWSE BANDS GEZOCHT VOOR GENTSE FEESTEN

Meld je nu aan! Kan tot en met 15 aprili!

AANMELDEN KAN TOT EN MET 15 APRIL

STA OP DE BUHNE IN GENT EN WIN NOG MEER MOOIE PRIJZEN

Jonge Wolven is een muzikaal concours voor jong talent in Vlaanderen, Zeeland en Wallonië. Heb je een groep of speel je solo en wil je deelnemen aan deze mooie wedstrijd? Sta je te springen om je talenten te bewijzen en eindelijk door te breken? Schrijf je dan nu in! Inschrijven kan tot en met 15 april, snel zijn is dus de boodschap. Vlaamse bands kunnen zich inschrijven via vi.be, Zeeuwse bands via De Spot.

SELECTIE  Op 23 mei worden de 18 finalisten bekend gemaakt die van 19 tot en met 27 juli 2019 de strijd met elkaar aan zullen gaan. Volg het spannende concours met ons mee, kom ze aanmoedigen, luister naar hun riedels en geniet van de intieme sfeer. Uitslag van de jury: 28 juli 2019.

PRIJZENPAKKET  Wat zou een wedstrijd zijn zonder winnaar? Het prijzenpakket wordt opgedeeld in 4 prijzen.

Eerst en vooral is er de hoofdprijs. De artiest die als de beste van alle deelnemers uit de bus komt, gaat lopen met deze prijs. De artiest kan zichzelf met trots de Jonge Wolf van 2019 noemen en krijgt een waardebon van Keymusic ter waarde van €250.

Er is een tournee met heel wat speelkansen in Vlaanderen, Wallonië en Zeeland gepland en een multitrack opname ism. Urgent.

Vervolgens worden ook prijzen uitgedeeld per landsdeel. Zo zal er één winnaar zijn voor Vlaanderen, één voor Wallonië en één voor Zeeland. De winnaars uit Wallonië en Zeeland krijgen een optreden op de Gentse Feesten 2020, in de Trefpunt concertzaal en worden gefeatured op Urgent.fm.

De Vlaamse winnaar zal optreden in de Spot in Middelburg en in Le Salon in Brussel.

DURF JIJ?

LET OP VAKANTIEGANGERS! ZORG DAT JE BESCHIKBAAR BENT VAN 19 tot en met 27 juli 2019 ivm GENTSE FEESTEN

STEVIGE STRIJD

Nieuw: een jury vol muziekkenners, een uitgebreide prijzenpot en optredens op allerhande podia.

MELD JE AAN

AANMELDEN KAN TOT EN MET 15 APRIL

WE ZIEN U GRAAG!

Meld je aan en je hoort zo spoedig mogelijk van ons. Check voor het wedstrijdreglement en meer info: JONGEWOLVEN.BE

INSCHRIJFFORMULIER WEDSTRIJD JONGE WOLVEN 2019

Copyright © Trefpunt & poppodium De Spot 2019