INSCHRIJFFORMULIER WEDSTRIJD JONGE WOLVEN 2017

SPEEL JIJ OF JE BAND OP DE GENTSE FEESTEN?

Sta je te springen om je talenten te laten zien, ook over de grens en eindelijk door te breken? Schrijf je dan als de bliksem in. In samenwerking met Jonge Wolven, onderdeel van de Genstse Feesten organiseert De Spot een heuse Zeeuwse band scout. Meld jij je aan?


JONGE WOLVEN GEZOCHT!

ZEEUWSE BANDS GEZOCHT VOOR GENTSE FEESTEN

Meld je nu aan! Kan tot 19 mei!

AANMELDEN KAN TOT 19 MEI

STA OP DE BUHNE IN GENT EN WIN NOG MEER MOOIE PRIJZEN

Het concours bouwt verder op de tien jaar ervaring van het ‘Concours der Jonge Wolven’ en de twee jaar met ‘Jonge Wolven – Jeunes Loups’, maar daagt nu ook deelnemers aan de andere kant van de landsgrens uit hun talent met ons te delen.


Het concept blijft hetzelfde: 18 bands spelen de pannen van het dak (of van de tent, in dit geval) op de Gentse Feesten – twee bands per dag, telkens om 18u30 en 19u30. De twee winnaars mogen hun concert nog eens overdoen op 23 juli, de laatste dag van de Gentse Feesten. Het is dan ook belangrijk dat de deelnemers gedurende heel de Gentse Feesten beschikbaar zijn. Net zoals vorige jaren ook een jury vol muziekkenners, een uitgebreide prijzenpot en optredens op allerhande podia. Een niet te missen kans dus!Jonge Wolven is een muzikaal concours voor jong talent in Vlaanderen en Zeeland. Heb je een groep of speel je solo en wil je deelnemen aan deze mooie wedstrijd? Sta je te springen om je talenten te bewijzen en eindelijk door te breken? Schrijf je dan nu in!


WAT? We leven in een geglobaliseerde wereld, we kunnen online muziek van over de hele wereld vinden, maar eerlijk: wie in Vlaanderen weet wat er zich afspeelt op muzikaal vlak in Nederland? En vice versa. Na een succesvolle samenwerking met Wallonië, willen we nu graag weten of Vlamingen en Zeelanders elkaars muziek ook wel kunnen pruimen. Zijn we zo verschillend als soms gedacht wordt? Zitten we op muzikaal vlak op een verschillende golflengte? Wij denken van niet, daarom werken AVS, Trefpunt, Omroep Zeeland en De Spot samen om met Jonge Wolven de muzikale kloof tussen Vlaanderen en Zeeland te dichten.

SELECTIE  Op 29 mei worden de 18 finalisten bekend gemaakt die van 14 tot en met 22 juli de strijd met elkaar aan zullen gaan. Volg het spannende concours met ons mee, kom ze aanmoedigen, luister naar hun riedels en geniet van de intieme sfeer. Het verdict van de jury valt op 23 juli.

PRIJZENPAKKET  Wat zou een wedstrijd zijn zonder winnaar? Bij ons zijn het er twee: de meest beloftevolle band en de beste live-act. Elke band krijgt een heel mooi prijzenpakket inclusief podiumoptredens.

DURF JIJ?

Blijft behouden: de Spiegeltent als arena voor deze stevige strijd, twee optredens per Gentse Feestendag - om 19u30 en 20u30 - en twee winnaars die hun concert op de laatste dag nog eens mogen overdoen. Het is dan ook belangrijk dat de deelnemers gedurende heel de Gentse Feesten beschikbaar zijn.

STEVIGE STRIJD

Nieuw: een jury vol muziekkenners, een uitgebreide prijzenpot en optredens op allerhande podia.

MELD JE AAN

AANMELDEN KAN TOT 19 MEI

WE ZIEN U GRAAG!

Meld je aan en je hoort zo spoedig mogelijk van ons. Check voor het wedstrijdreglement en meer info: JONGEWOLVEN.BE

INSCHRIJFFORMULIER WEDSTRIJD JONGE WOLVEN 2017

Copyright © Trefpunt & poppodium De Spot 2017