22 t/m 24 APR

🌞

Heel even onze poort open

ALLE TEST EVENTS  ZIJN UITVERKOCHT

---
Ook De Spot doet mee aan de landelijke test. Van 22 tot en met 24 april mogen wij concerten organiseren. Wel onder een aantal voorwaarden.
Om toegang te krijgen tot het concerten is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen. De testen worden beschikbaar gesteld door de Rijksoverheid en zijn dus gratis voor bezoekers. Ga naar www.testenvoortoegang.nl  om een afspraak in te plannen. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot het concert van Danny Vera. En: voor onze Zeeuwse bezoekers: Geersdijk is de dichtstbijzijnde, aangewezen testlocatie door de Rijksoverheid.  In de e-mail met je negatieve testuitslag ontvang je een unieke code.

In de Corona Check-app zet je deze code om in een digitaal testbewijs. Dit testbewijs laat je met je telefoon zien bij binnenkomst in De Spot.

Ook bezoekers met een negatieve test van een andere locatie of bezoekers die al gevaccineerd zijn moeten zich gedurende de pilotperiode alsnog laten testen voor toegang tot dit evenement.

De overige covid-19 richtlijnen blijven van kracht: alleen mensen uit hetzelfde huishouden mogen in duo’s zitten, alleen zitplaatsen, houdt 1,5 m. afstand en draag een mondkapje als je door het gebouw loopt. En het goeie nieuws: de bar is open! (PIN Only)

Mocht je vragen hebben, mail gerust: willemien@despotmiddelburg.nl. 

Kusje. ❤️🧡💛💚💙💜