Music sounds better with you...

Update Corona

Wat betekent dit voor jou?

Voorzichtig weer open...

Heel voorzichtig mogen wij onze poort weer openen. Héééel fijn, want wat hebben we zin om je weer te zien!
Ook wij volgen de adviezen van het RIVM op.  Vanzelfsprekend volgens de corona-maatregelen. Wat betekent dit voor jou? Niet heel veel, maar we vragen je toch onderstaande even aandachtig te lezen.

We willen je vragen verantwoordelijk om te gaan met jouw gezondheid en die van anderen. Gaat het mis, dan kunnen we weer dicht.
Kom dus niet naar een concert als je virus symptomen hebt.

In De Spot hebben we een looproute gemaakt, is er voldoende desinfectiemiddel en handhaven wij de 1.5 meter afstand. Respecteer deze. Kom je uit één huishouden of ben je slechts met twee personen? Dan mag je naast elkaar zitten. Onze medewerkers wijzen jou een plaats aan. Je wordt dus begeleid naar jouw zitplaats. We hebben momenteel alleen zitplaatsen, staan tijdens een optreden of uitvoering is niet toegestaan. We kunnen momenteel maximaal vijftig bezoekers verwelkomen per activiteit.

Ticketverkoop kan voorlopig alleen online, er is geen deurkassa! Na het kopen van je ticket ontvang je van ons een email met alle nieuwe huisregels 😉.

We hopen op je begrip en vragen je om wat extra geduld zodat wij zaken in goede banen kunnen leiden. Maar vooral: welkom terug!