151513

ZeelandJazz Clubnight ft. STUFF.

Na een hele dag festivallen bij de Kloveniersdoelen @ZeelandJazz 's avonds in De Spot een te gekke afterparty clubnight. Met op zaterdag 16 juni: STUFF!

Na Nordmann in 2016 en BlowTrio in 2017 is het opnieuw de beurt aan een maffe geniale Gentse (de stad waar zoveel gebeurt op muziekgebied) band: STUFF. De groep speelt een mix van jazz, hiphop en elektronische muziek met invloeden van onder meer John Coltrane, Herbie Hancock, Kraftwerk en alles daartussen in.
De creativiteit in de muziek van STUFF gaat alle kanten op. Soms hoor je iets van freejazz, maar dan weer iets van softe hiphop, futuristische dubstep of funky basloopjes. Je waant je even in een andere wereld.
De band was vorig jaar te zien in veel poppodia en op de festivals in Nederland en Belgiƫ die er muzikaal gezien toe doen, zowel op jazz- als op popfestivals. Dit jaar is de band genomineerd voor maar liefst vijf MIA's (de Vlaamse Music Industry Award). Veel hoger kun je in Vlaanderen niet komen. We zijn dan ook erg blij dat we deze band die helemaal van 'nu' is aan het programma konden toevoegen.

DJ SANDSTORM draait voor- en achteraf lekkere plaatjes.

TICKET: 17.50, inclusief toegang Festivalterrein Kloveniersdoelen zaterdag 16 juni koop je hier:

https://www.zeelandjazz.nl/kaartverkoop

za 16
jun 2018
Open: 
22:00
Aanvang: 
23:00