151512

ZeelandJazz Clubnight ft. Koffie

Na een hele dag festivallen bij de Kloveniersdoelen @ZeelandJazz 's avonds in De Spot een te gekke afterparty clubnight. Met op vrijdag 15 juni: Koffie!

De band heeft sinds 2013 een flinke festivalreputatie opgebouwd met een combinatie van moddervette afrobeatgrooves en virtuoze improvisaties. Van North Sea Jazz en Zwarte Cross in Nederland tot een rits aan buitenlandse festivals bewees de band zich als een gangmaker die de werelden van pop- en jazzmuziek samenbracht.

Na een zoektocht naar een andere, vernieuwende sound, kwamen de leden van KOFFIE tot de conclusie dat hun kracht ligt in de energie en vreugde van het samenspelen. Tijdens de opnames van de cd Huntu, die mei vorig jaar verscheen, werd het album nagenoeg zonder overdubs ingespeeld. Dat mag ook wel met zulke goede musici als Ita Weissman (tenosax), Floris van der Vlugt (altsax), Daniel Schotsborg (bas), Valentijn Bannier (gitaar), Abe van der Woude (drums), Niels Broos (toetsen), Steven Brezet (slagwerk) en Vernon Chatlein (slagwerk).
De band was eerder ook al in Zeeland te zien tijdens Scheldejazz in Terneuzen, bij Podium 't Beest in Goes en op het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival Zeeland in Vlissingen. Of er in de Spot koffie of iets anders moet worden geschonken tijdens hun optreden? Een iets feestelijker drankje lijkt ons meer van toepassing.

DJ SANDSTORM draait voor- en achteraf lekkere plaatjes!

TICKET: 17.50, inclusief toegang Festivalterrein Kloveniersdoelen vrijdag 15 juni koop je hier:

https://www.zeelandjazz.nl/kaartverkoop

vr 15
jun 2018
Open: 
22:00
Aanvang: 
23:00