Yevgueni [Landrovers] + support

Datum Zo 08 november 2020
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Voorverkoop
€14.00 Normaal
€12.50 Student
Avondkassa
€15.50 Normaal
€14.00 Student

Verplaatst naar 11 juni 2021

Covid19 maakt het onmogelijk voor Yevgueni om een tournee door Nederland te plannen. We hebben daarom helaas dit concert moeten verplaatsen naar 11 juni 2021. Gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op: willemien@despotmiddelburg.nl.

Yevgueni staat met Als ze lacht in de top 15 van beste Belgische nummers ooit, tussen namen als Raymond van het Groenewoud en Jacques Brel. Volkomen terecht, want Yevgueni maakt prachtige poëtische versmeltingen van kleinkunst, chanson en pop. De rake songteksten zijn van de hand van frontman Klaas Delrue, die ze brengt met warme, ingetogen stem.

Yevgueni bestaat 20 jaar in 2020 en dat wordt in Vlaanderen uitbundig gevierd met onder meer een nu al zo goed als uitverkochte - wintertournee, exclusieve clubshows in het voorjaar en vooral met een best of album. Dat leek ons een uitstekende gelegenheid om ook Nederland te laten meevieren. Na een zeer succesvolle voorstelling van het laatste album  Tijd is Alles in 2018 in Paradiso  wordt 2020 ongetwijfeld de grote vlucht vooruit in Nederland!

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).