Vive La Fête

Datum Vr 08 oktober 2021
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€20.00 Normaal

VERPLAATST NAAR 29 JANUARI

Jammer, jammer! Maar show van Vive La Fête kan wegens omstandigheden niet doorgaan. Gelukkig hebben we in samenspraak met de band een nieuwe datum kunnen vinden: zaterdag 29 januari 2022. Tickets blijven geldig. Mocht je toch liever je tickets retourneren en een terugbetaling ontvangen; laat ons dat dan vóór 13 oktober weten. Stuur een mailtje naar willemien@despotmiddelburg.nl.

----

Begin 2020 stond Vive La Fête klaar in de startblokken om met hun gloednieuwe show en EP Feux d'Artific op tour te gaan. Alle try-outs waren meteen uitverkocht, de recenties waren unaniem lovend.  Net op de dag van hun eerste uitverkochte schow in de Roma Antwerpen was er de lockdown... 
 
Els en Danny besloten om tijdens de lockdown in hun home studio verder te werken aan nummers en nu is ‘Viva Alternativa’ klaar om te worden gereleased begin september 2021. Op ‘Viva Alternativa’ vinden Els Pynoo en Danny Mommens zichzelf heruit met bewerkingen van nummers uit de pop & wave-periode, volledig ondergedompeld in de typerende Vive La Fête sound en sfeer. Een paar van hun klassiekers kregen een nieuwe bewerking of mix en als bonus zijn er ook een paar nieuwe nummers die samen van ‘viva alternativa’ een uniek album maken.

Live staat Vive La Fête met hun ‘viva alternativa Tour’ voor een explosief elektrowave-spektakel met visuals, opwindende, opzwepende en zeer dansbare elektrorock-new wave die overal ter wereld zalen doet vol lopen en festivalgangers uit de bol laat gaan. Met de verrassende covers maar ook met de hits die in ons collectief geheugen getatoeëerd staan: Touche Pas, Schwarzkopf, La Verité, Noir Désir…

Welkom bij Vive La Fête – Viva Alternativa.

---

Wat je moet weten voor je komst...
De Spot volgt de nieuwe richtlijnen die gelden 25 september. Als bezoeker heb je een coronatoegangsbewijs nodig naast je ticket. Dit bewijs kun je laten zien aan de deur via de corona check app of een uitgeprinte versie. Ga naar: www.coronacheck.nl. Vergeet ook je ID niet mee te nemen.