122819

UITVERKOCHT! Martijn Fischer zingt Hazes + LAURA

UITVERKOCHT - UITVERKOCHT - UITVERKOCHT- UITVERKOCHT

Wat begon met het zingen in een feestbandje pakte uit tot iets enorms. Martijn Fischer zong in 2013 tijdens de kroning op het museumplein en treedt al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de uitverkochte concerten 'Holland Zingt Hazes'.

Als hoofdrolspeler van de film 'Met Bloed, Zweet en Tranen' en de succesvolle musical 'Hij Gelooft In Mij', kroop Martijn Fischer de afgelopen jaren in de huid van André Hazes zoals er maar weinig dat kunnen. Het was dan ook niet voor niets dat hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol mocht ontvangen.

Zaterdag 4 november speelt hij met zijn clubtour in De Spot. Een heerlijke Hollandse avond om je strot bij open te gooien!

LAURA (support)
Wat hebben Giel Beelen, Dotan en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van die flamboyante singer-songwriter met dat rode hoedje.

Onder dat rode hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die in 2016 al voorzichtig doorbrak met haar singles Tot Snel en Zoete Witte Wijn. Wat volgens kenners het begin van een succesvol artiestenwezen kan zijn, dankzij eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte.

Reguliere tickets €18,50 (student 17.00) beide inclusief 1 euro servicekosten. Avondkassa €20,-

za 04
nov 2017
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30