211796

Tyler Bryant & the Shakedown + RUV

Tyler Bryant & The Shakedown zullen De Spot eens laten zien hoe ze rocken in Nashville, Tennessee.

Deze rockers uit 'the South' timmeren al sinds 2009 aan de weg en hebben er inmiddels een mooi parcours op zitten. Niet alleen hebben ze al twee albums en twee EP's de wereld in gestuurd. Ze hebben de afgelopen jaren ook de wereld rondgetoerd met grote namen als Aerosmith, AC/DC en Guns 'n Roses. Met andere woorden, ze weten perfect hoe ze een knallende show moeten neerzetten!
Na het verwerven van een echte fanbase en een kritisch applaus met hun high-voltage en gitaargedreven rock, bevinden Nashville's Tyler Bryant & The Shakedown zich in het epicentrum van een geavanceerde rock 'n 'roll-avontuur dat ze naar grote locatie's over de hele wereld stuurt.

Support komt van RUV: Dit is een blues rock trio dat zijn inspiraties haalt uit het gitaargeweld van de tweede helft van de vorige eeuw. Met ontblote
tanden jaagt RUV een slanke Gary Moore, nuchtere Bonham en
frisse Cobain de tijdmachine in naar het heden. Als hongerige wolven omsingelen ze je met huilende gitaren, grommende bas en bezwerende drums. Vervolgens grijpen ze je vast voor een portie onvervalste hedendaagse blues rock in de lijn van Jack White en zijn Raconteurs.

TICKETS VOORVERKOOP: € 13,00 STUDENT € 11,50 (incl. servicekosten)
AVONDKASSA: 15,50 STUDENT: € 14,00

wo 04
jul 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30