218378

TaxiWars i.s.m. Muziekpodium Zeeland

Jazz, rake beats en een donker stemgeluid komen samen in TaxiWars, de band van dEUS-zanger Tom Barman en saxofonist Robin Verheyen.

De Antwerpse band dEUS werd groot in het alternatieve rockcircuit, maar werd al vanaf het begin sterk beïnvloed door jazz. Niet vreemd dus dat dEUS-zanger Tom Barman een jazzgroep heeft opgericht,TaxiWars. Partner in crime is de in New York aan de weg timmerende saxofonist Robin Verheyen, die de composities voor zijn rekening neemt.
Kort, puntig en direct: TaxiWars is hardcore-jazz met een punk-achtige benadering, aldus Barman, die zich een weg baant door de songs met een mix van spoken word, rap, chansons a la Serge Gainsbourg en jazz a la Archie Shepp, Charles Mingus en meer, veel meer.

Op het International Jazzfestival Middelburg van 2016 waren zij een van de slotacts, waar de band, ondanks de verregende situatie, een even memorabele als pulserende performance neer zette.
Voor degenen, die er toen niet bij waren, gaat TaxiWars nog een keer in reprise, degenen die er wel bij waren hebben ongetwijfeld geen verdere aanmoediging nodig.

TICKETS VOORVERKOOP: € 15,00 STUDENT € 12,00 (incl. servicekosten)
AVONDKASSA: 16,00 STUDENT: € 13,00

do 06
sep 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30