Tangarine

Datum Vr 09 oktober 2020
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€12.50 Normaal

Bijna uitverkocht...

In de samenzang van Sander en Arnout Brinks hoor je dat hetzelfde bloed door de aderen pompt en de melancholie oprecht en gedeeld is. Het doet ze tekort om deze mannen de Simon & Garfunkel van de lage landen te noemen, maar ze zullen zich allerminst beledigd voelen. Vanavond genieten we in kleine setting van grootse stemmen en de prachtige liedjes uit het roerige leven van deze tweeling. 

De onafscheidelijke tweelingbroers Sander en Arnout Brinks vormen samen folkduo Tangarine. Hetzelfde uiterlijk, een identiek leven, onafscheidelijke stembanden. Zo was het altijd, tot 2017. Nieuw album ‘Because of You’ is de soundtrack van het ontregelde broederschap. Het leven heeft ze uit elkaar gedreven. Ze delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen.

Zo hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl op hetzelfde moment het huwelijk van de ander stukliep. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen. Op ‘Because of You’ is de typische blood harmony in hun tweelingzang gebleven, maar dit keer eisen de gitaren meer spreektijd op. Tangarine’s nieuwste plaat is de opvolger van het veelgeprezen album There and Back (2016), Move On (2014) en hun doorbraakalbum Seek & Sigh (2013).

Vanaf 1 juli mogen we weer shows organiseren voor maximaal 50 mensen. Deze shows vinden seated plaats. We houden ons natuurlijk aan alle richtlijnen. Hierbij staat de veiligheid van de medewerkers, de artiest en natuurlijk ook de bezoeker centraal. Daarom hebben we een aantal richtlijnen opgesteld zodat jij als bezoeker eindelijk weer kan genieten van optredens.

Bekijk de richtlijnen hier.