247111

Suzan & Freek + Flemming

Hashtag couplegoals: Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze, in een akoestische setting. Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op je Facebook-tijdlijn: de 'koning en koningin van de covers' plaatsen wekelijks een nieuwe cover op Facebook* in hun rubriek 'De Minuut'.

In 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van Don't Let Me Down (origineel: The Chainsmokers) werd ontdekt en gedeeld door niemand minder dan The Chainsmokers zelf. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 20 miljoen keer beluisterd!

Na optredens in het voorprogramma van Milow en Walk Off The Earth, op het Sziget Festival in Boedapest (na het winnen van een wereldwijde 'campfire contest'), een zomer vol festivals (Paaspop, Concert at Sea, Tuckerville) én een volledig uitverkochte clubtour in het najaar van 2017 & voorjaar van 2018 duiken Suzan & Freek dit najaar nog één keer de clubs in. Van de grootste meezingers tot de kleinste intieme liedjes, alles komt voorbij in een razend tempo!

Support: FLEMMING, een 22 jarige singer songwriter met een unieke stem en een brandende ambitie. Zijn live shows zitten vol energie. Hij beschrijft zijn sound als moderne pop muziek met een licht tintje hip-hop.

FLEMMING studeert aan de Rockacademie in Tilburg en is momenteel met zijn debuut album bezig (verschijnt december 2018). Hij is nog jong, maar zijn ervaring is indrukwekkend. Pinkpop Festival, Eurosonic Noorderslag, voorprogramma van TESKE en Suzan & Freek en finalist van Giels Talentenjacht staan al op zijn lijstje.

vr 02
nov 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30