162066

Stukafest afterparty

Stukafeest is Stukafest Middelburg's knallende afterparty. Nog niet genoeg gehad van Stukafest? Geniet na de intieme optredens in studentenkamers in De Spot van FENN's duistere indietronica op een dromerig bed van trip hop, ga helemaal los op de garage-electro-punkpop van 45ACIDBABIES en rond je avond perfect af met de oldschool vinyl-sound van DJ Luniator.

FENN
Duistere indietronica op een dromerig bed van trip hop. Fenneke Schouten durft te balanceren op het dunne koord tussen toegankelijke pop en experiment. Samen met Frank de Boer vormt ze live het duo FENN. De door hiphop en triphop beïnvloedde beats maakt de muziek van FENN broeierig en spannend.

45ACIDBABIES
Een vuig, hard, ruig, stelletje jonge honden uit Utrecht. Met hun lekkere garage-electro-punkpop hebben ze al door heel Nederland venues in de fik gezet! De band staat garant voor een dikke energieke live ervaring. Giorgio die met rammelaars de trommels bespeeld, Daniël die met zijn kinderarmpje de laagste snaren beroerd, Marnix die met zijn snerpende gitaarsounds hele crèches laat janken en Sophia met haar babydemonenzang!

DJ Luniator
Ze noemt zichzelf eigenlijk niet echt een DJ. Luna draait graag plaatjes en is verliefd op vinyl, de nostalgische klank en af en toe ruis van het stof op de naald geven haar een warm gevoel. Hoewel ze pas 25 is komt ze toch meer uit het analoge tijdperk, met haar meest gedraaide plaatjes uit de jaren 60, 70 en 80. Maar dit wisselt ze graag af met muziek van nu! INXS, My Baby en wereldmuziek kunnen zomaar in hetzelfde half uur voorbij komen. Gegarandeerd een volle, vette dansvloer met deze old school sound!

Deuren openen om 22.30.
4 eu (excl. servicekosten)
Online kaarten te koop via
https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/stukafest-middelburg-27-02-2018
Fysieke kaartverkoop vanaf 19 februari in Elliott (Lange Noordstraat 48).

di 27
feb 2018
Open: 
22:30
Aanvang: 
22:30