Stukafest

Datum Di 11 februari 2020
Deuren open / Start show 23:00 / 23:30
Tickets
Tickets
€5.79 Ticket voor 1 ronde
€13.29 Ticket voor 3 rondes

dé afterparty van Stukafest

Voor de afterparty van Stukafest Middelburg moet je natuurlijk in De Spot zijn! Er treden twee hele vette bands op:

Foxlane: 23.30-00.15 uur
Charades: 0.45-1.30 uur

Foxlane 
De groeiende livereputatie van indieformatie Foxlane heeft de laatste jaren zijn vruchten afgeworpen: met hooks en herrie à la Foals en Shame wonnen ze de publieksprijs van de 'Grote Prijs van Nederland' en kregen ze meer dan een miljoen streams met het nummer 'Birmingham'. Verwacht energie, rauwe gitaarriffs, opzwepende baslijnen en filosofische teksten.
 

Charades 
Charades ken je mogelijk al van Klomppop, Spectra of van hun andere vele optredens in Zeeland en daarbuiten. Afgelopen jaar sleepten ze nog de Grote prijs van Dordt in de wacht, een prijs die ze niet hadden verwacht omdat ze maar net mee mochten doen doordat iemand uitviel. “Wat de doorslag gaf om voor Charades te kiezen is hun beleving. Deze jongens hebben durf en lef en geloven in wat ze doen!”, aldus de jury. 

De band valt het beste te omschrijven als dromerige alternatieve rock met een grungy emo twist. Met de single ‘’Spin Around’’ van haar laatste EP genaamd Floating, laat Charades weten welke toon er in de Spot gezet gaat worden. Bitterzoete klanken gedragen door duidelijke frustratie die onder je huid kruipen en af en toe de haren overeind laten staan.