Stips & Brokamp

Datum Do 26 november 2020
Deuren open / Start show 20:00 / 20:30
Tickets
Tickets
‚ā¨15.00 Normaal
‚ā¨30.00 Duo

Grenzeloos genieten

De samenwerking van Robert Jan Stips en Marieke Brokamp stamt uit 2014, toen beiden meewerkten aan  het  met veel succes aan de Westerschelde  uitgevoerde  openlucht- muziek-spektakel: 'O Die Zee' , waar Robert Jan de muzikale leiding had en Marieke de blazers- en strijkersbezetting samenstelde.
Marieke,  actief  in  het  Zeeuws  Orkest,  Zeeuws  Kamerorkest TY,  haar strijkkwartet en diverse  andere  bezettingen en Robert Jan met zijn legendarische  staat van dienst,  nu productief met  NITS,  solowerk en Supersister  Projekt  2019, merkten dat zij beiden gedreven  zijn  een  muzikaal zo breed mogelijk beeld neer te zetten en besloten dat in duo-vorm ook daadwerkelijk te gaan doen.

Met zichtbaar en hoorbaar veel plezier spelen ze een zeer gevarieerd dynamisch viool- en pianoprogramma waarin muzikale grenzen spelenderwijs vervagen: film- en documentairemuziek van de hand van Robert Jan, afgewisseld met zijn bewerkingen van oa NITS, SUPERSISTER, FREEK de JONGE √©n klassieken ‚Äď van Arvo P√§rt tot-en- met Schubert...

Met daarbij ook de verhalen en anekdotes uit de levensloop van Robert Jan maken deze ingredi√ęnten een concert van Stips & Brokamp tot iets wat nog lang blijft nagloeien... een ge√Įnspireerde √©n inspirerende avond!