208984

Stenders Platenbonanza feat. De Coronas Live

Dansen op de Platenbonanza van Middelburg en omstreken on the Spot gedraaid door Rob en Caroline en/of live gespeeld door De Coronas.

Rob Stenders en Caroline Brouwer draaien niet alleen op de radio wat je wilt horen, dat doen ze ook in het land, bijvoorbeeld op 1 december in De Spot in Middelburg. Dat wordt een avondvullende show, samen met liveband De Coronas, die bijna elk verzoeknummer ter plekke kunnen spelen.

De muziek gaat door alle decennia heen, van de sixties en de seventies tot nu, en de playlist is voor een groot deel in handen van jou: ook in De Spot ben jij de DJ! Rob en Caroline lopen regelmatig de zaal in om verzoekjes op te halen en er wil nog wel eens een popquiz of karaoke voorbijkomen dus houd je popkennis paraat en zorg dat je bij stem bent. En heb je iets te vieren of heb je altijd al een romantic request willen aanvragen voor je grote (stille) liefde, mis deze kans dan helemaal niet!

Bonanzatip!
Heb je vast een verzoekje? Zet hem in de Coronas App. Deze is te vinden in de Google Play en App Store onder: Coronas Stand up Pop. Met de code: Platenbonanza.

Let op: de aanvangstijd is vervroegd. Je kunt vanaf 20.30 uur terecht.

VOORVERKOOP: € 16.00 NORMAAL, € 14.50 STUDENT (incl. servicekosten)
AVONDKASSA: € 17.50 NORMAAL, € 16.00 STUDENT

za 01
dec 2018
Open: 
20:30
Aanvang: 
20:30