Stef Kamil Carlens + band [try-out] + Morjak & Pan

Datum Vr 04 oktober 2019
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€16.00 Normaal
€14.50 Student
€20.00 Ticket + Busreis

+ Morjak en Pan

Met "Stuck In The Status Quo» (2017) maakte Stef Kamil Carlens zijn rentree in het popcircuit, een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het Zita Swoon oeuvre.

Stef Kamil Carlens heeft niet stilgezeten na zijn doorbraak met dEUS in de jaren ’90. Met Moondog Jr. en Zita Swoon bracht hij 12 albums uit en speelde honderden concerten doorheen Europa. Maar hij is ook beeldend kunstenaar, componist van film -en theater muziek, producer en maakte met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige voorstellingen.
In najaar 2019 verschijnt zijn tweede solo album. Op het podium, met Maarten Moesen op drums, Nicolas Rombouts op contrabas en Nel Ponsaers op keys en Alma Auer op harp brengt hij nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire reikend van melancholisch tot super-funky.

Support
Morjak en Pan (dj set). Van zigeunerpunk naar gypsyjazz, van rock n roll via poezie naar swing en kraak blues.

Dit concert maakt deel uit van LANDROVERS. LANDROVERS is het grensverleggende muzikaal uitwisselingsproject, opgezet door twee ervaren muziekhuizen aan weerszijden van de Nederlands-Belgische grens; De Spot (Middelburg) en muziekclub N9 (Eeklo).