178531

Springstof met VOF de Kunst

Jaaa! De tweede editie van het allerleukste festival voor kinderen: Springstof. Kinderen zijn de baas op dit vrolijke muziekfestival met een heel tof optreden van VOF de KUNST, creatieve workshops, rondleidingen door het poppodium, disco en lekkere hapjes en drankjes. Oké, je ouders mogen ook mee. Springstof is super cool, heel gezellig en vooral te gek voor de zondag. De Spot wordt omgetoverd tot een speeltuin voor alle leeftijden, waar muziek uit alle hoeken en gaten klinkt, je zelf een hoop kunt beleven en bovenal waar je gewoon heel graag bij wilt zijn.

Vanuit De Spot vinden wij dat er nog te weinig toffe muziekevenementen voor kinderen georganiseerd worden en daarom pakken wij eens groots uit. We bieden een uniek programma vol met toffe muziek en activiteiten, geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Natuurlijk zijn ouders, broers, zussen, opas en omas ook welkom.

Bij ontvangst ervaar je al de echte festival sfeer. Je krijgt namelijk een festivalbandje en een lekker welkomstdrankje. Als je er nou altijd al van gedroomd had om een kijkje achter de schermen te nemen bij een poppodium, zit je bij ons helemaal goed! We gaan namelijk in kleine groepen een rondleiding door De Spot geven, waar je alles te zien krijgt. Je ontmoet de werknemers van De Spot, ziet hoe de techniek werkt en neemt zelfs een kijkje backstage in de kleedkamers!

Hierna draait de DJ de beste platen van dit moment, van K3 tot Martin Garrix, van Madonna tot Beyonce en van Broederliefde tot Twenty One Pilots. Er kan lekker gedanst worden op onze dansvloer. In de tussentijd kun je je eigen muziekinstrument maken, jezelf laten schminken en nog veel meer!

Hoofdact VOF de Kunst brengt in dit concert een mix van hun kinderrepertoire en grote mensen hits. VOF de Kunst is opgericht in 1983. Meteen dat jaar stond de band, met als gezicht zanger Nol Havens, op nummer 1 in de hitlijsten met 'Suzanne'. 'Suzanne' blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van 'Susanna' worden wereldwijd drie miljoen exemplaren verkocht. Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan met 'Eén kopje koffie'.

Daarna volgde een lange periode waarin de band veel bekendheid verwierf met haar kinderconcerten. Wat aanvankelijk bedoeld was als een vriendelijk eerbetoon van VOF de Kunst aan het prachtige oeuvre van Annie M.G. Schmidt, leidde tot een serie zeer succesvolle Kinder-CDs (o.a. Dikkertje Dap en De lapjeskat) en theatervoorstellingen (o.a. Dag Giraf, Ik ben Lekker Stout en Apekooien).

In deze nieuwe concertreeks combineert de band het kinder- en volwassenenrepertoire tot een prettig en warm familieconcert voor jong en oud.
Dus in 2018 mogen kinderen nog steeds af en toe meedoen, maken de muzikanten van VOF de Kunst nog steeds popmuziek en mag iedereen Vier kwartier meezingen!

Na het optreden is er een meet & greet.

Uiteraard kun je ook lekker relaxen onder het genot van een hapje en drankje. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wie weet staan papa en oma straks tegen elkaar Just Dance te spelen.

KAARTEN: €6.00 P.P. KINDEREN TOT EN MET 3 JAAR GRATIS

zo 11
mrt 2018
Open: 
14:00
Aanvang: 
15:00