Springstof ft. Hippe Gasten

Datum Zo 08 mei 2022
Deuren open / Start show
14:30 /
15:00
Tickets
Tickets
€6.00 Normaal

Kinderen de baas!

Het aller-, aller-, maar dan ook allerleukste popfestival voor kinderen is terug: Springstof! Kinderen zijn de baas op dit vrolijke festival met een heel tof optreden van Hippe Gasten, een knutseltafel, disco en lekkere hapjes en drankjes. Oké, je ouders mogen ook mee. Springstof is supercool, heel gezellig en vooral te gek voor de zondag. De Spot wordt omgetoverd tot een speeltuin voor alle leeftijden, waar muziek uit alle hoeken en gaten klinkt, je zelf een hoop kunt beleven en bovenal waar je gewoon heel graag bij wilt zijn. Na een super toffe editie nodigen we weer Hippe Gasten uit om de zondagmiddag op z'n kop te zetten.

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert.

Hippe Gasten speelt liedjes van het laatste album ‘Komkommermaarbij’, waarop samengewerkt wordt met o.a. producer Skiggy Rapz (bekend van Diggy Dex en Guus Meeuwis) en nieuwe nummers als ‘Baas van de Barbecue’.

Beroemd in China
Onze Hippe Gasten zijn al behoorlijk beroemd in China! In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft de band zijn show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste kinderen. Dezelfde liedjes, gezongen in het Nederlands: het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is.

Koning van de dansvloer
Tijdens deze clubtour worden natuurlijk weer de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten en we durven zelfs te verklappen dat er, net zoals in de video van ‘Koning van de dansvloer’, gecrowdsurft gaat worden. Wellicht ben jij degene die op handen zal worden gedragen!? Dus wees niet bang, doe een stap naar voren en laat je mee voeren in de muzikale wereld van Hippe Gasten.

Iedereen is welkom. Komkommermaarbij!