Springstof ft. Hippe Gasten

Datum Zo 22 maart 2020
Deuren open / Start show 20:00 / 20:30
Tickets
Kaartverkoop
€6.00 Tickets

Festival voor kinderen!

Jawel, het leukste festival voor kinderen is terug in De Spot. Springstof! Kinderen zijn de baas op dit vrolijke muziekfestival met een heel tof optreden van Hippe Gasten, een knutseltafel, disco en lekkere hapjes en drankjes. Oké, je ouders mogen ook mee. Springstof is supercool, heel gezellig en vooral te gek voor de zondag. De Spot wordt omgetoverd tot een speeltuin voor alle leeftijden, waar muziek uit alle hoeken en gaten klinkt, je zelf een hoop kunt beleven en bovenal waar je gewoon heel graag bij wilt zijn.

Vanuit De Spot vinden wij dat er nog te weinig toffe muziekevenementen voor kinderen georganiseerd worden en daarom pakken wij groots uit. We bieden een uniek programma vol met toffe muziek en activiteiten, geschikt voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Natuurlijk zijn ouders, broers, zussen, opas en omas ook welkom.

Doe mij een liedje speciaal
Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het pakt je beet en vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Het enige dat je nog wilt is meezingen en dansen. Hoe werkt zoiets? Wat is een liedje en wat doet het precies?

Een snackbar met liedjes
In de spiksplinternieuwe theatershow Doe mij een liedje speciaal worden liedjes besteld bij een snackbar. De vijf stoere mannen van Hippe Gasten geven je een kijkje in de keuken en laten je zien hoe je een liedje vakkundig bereid. Voor sommige kinderen wordt zelfs speciaal een liedje op maat gemaakt. Geen flauw, poezelig deuntje, maar een song overgoten met een lekker rocksausje en geserveerd met een paar onvergetelijke muzikale stunts.