120195

Spotlight ft. Isabel Provoost + band & drumclinic Richard Heijerman

Het is niet voor ieder kind de gewoonste zaak van de wereld, dat je naar school kan, tijd voor je hobby's hebt, of je op andere manieren kan bezighouden met je passies. Vind jij dat iedereen hier recht op heeft? Kom dan naar muziekfestival Spotlight. Met onder andere een optreden van Isabel Provoost + band en een drumclinic van Richard Heijerman.

De opbrengsten van het festival gaan naar stichting Justice & Care, een stichting die kinderen helpt, door ervoor te zorgen dat ze niet worden gedwongen om te werken, maar gewoon naar school kunnen gaan en tijd hebben voor hun hobby's. Zo zou het toch voor ieder kind moeten zijn?

Koop nu je toegangskaarten en draag een steentje bij aan de vrijheid!

Isabel Provoost & Liveband
Aanvang 20.30u
De Middelburgse zangeres Isabel Provoost schopte het tot een tweede plaats bij The Voice Of Holland en is daarmee een grote inspiratie voor de Zeeuwse jeugd. Isabel sluit het Spotlight Festival af met haar liveband bestaande uit Brian Bouwens (drums), George van Bork (toetsen), Sander Bosselaar (gitaar) en Jaimy Manuhutu (basgitaar).

Drumclinic
Aanvang 20.00u
Meesterdrummer Richard Heijerman, bekend van onder andere Sjako, Ellen ten Damme, Maarten van Roozendaal en Paskal Jacobsen's "Stedentrip", geeft een drumclinic waarin hij de invloed van het Nederlands slavernijverleden op de hedendaagse muziek behandelt.

Leerlingenconcert SoundCity
Aanvang 18.00u
Leerlingen van muziekschool SoundCity in Middelburg nemen voor het eerst plaats op het podium tussen doorgewinterde sessiemuzikanten. Het optreden is onderdeel van de fundraise "Spotlight" waarmee de muzikanten zich inzetten tegen moderne slavernij.

Help door te eten
Een steentje bijdragen aan de vrijheid doe je ook door te eten op het Spotlight festival. Thamara Batenburg, ambassadrice van het Veteraneninstituut, verzorgt verschillende vegetarische en niet-vegetarische lekkernijen van biologische ingrediënten voor dit festival. De opbrengsten gaan natuurlijk naar het goede doel, dus zorg dat je honger hebt!

Het goede doel
Festival Spotlight steunt stichting Justice & Care: een organisatie die zich inzet tegen moderne slavernij. Op het festival zullen verschillende vrijwilligers, waaronder J&C ambassadrice Sarah Massey aanspreekbaar zijn voor informatie over de stichting.

Festival info
Datum: Donderdag 6 juli
Zaal open: 17.30u

Voorverkoop: €8,00
Aan de deur: €9,50

do 06
jul 2017
Open: 
17:30
Aanvang: 
18:00