Spinvis & Saartje van Camp

Datum Vr 23 april 2021
Deuren open / Start show
18:30 /
19:30
Tickets
Tickets (lees voordat je een kaartje koopt goed de voorwaarden!)
€20.00 Normaal
€40.00 Duo

Dit is een test event

TICKETSALE START DONDERDAG 8 APRIL OM 10 UUR.
Lees voordat je een ticket koopt de instructies en voorwaarden onderaan deze pagina. We zijn onderdeel van een landelijke test, dus we moeten ons aan deze voorwaarden houden.
---

Spinvis en celliste / zangeres Saartje van Camp brengen een bijzondere liedjesvoorstelling. Twee reizigers kijken uit het raam, in een steeds veranderend  landschap. Maar wat verandert er? De reiziger, het landschap? En waar bevinden ze zich eigenlijk? In ieder geval staan ze eindelijk weer oog in oog met een live publiek.

Een intiem programma gespeeld op tal van instrumenten en tot de rand toe gevuld met klassiekers uit het rijke oeuvre van Spinvis.

Spinvis en van Camp staan met de voorstelling Oog in Oog op 19 juni ook in de Zeeuwse Concertzaal.
---

Er zijn 50 plaatsen voor dit concert. Max. één aankoop per persoon (dus 1 single of 1 duo ticket (2 personen).
---

Voordat je een ticket koopt...

Om toegang te krijgen tot het concert van Spinvis & Saartje van Camp is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen en een negatieve testuitslag kan laten zien aan de deur. De testen worden beschikbaar gesteld door de Rijksoverheid en zijn dus gratis voor bezoekers. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen. Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot dit concert. En: voor onze Zeeuwse bezoekers: Geersdijk is de dichtstbijzijnde, aangewezen testlocatie door de Rijksoverheid.  In de e-mail met je negatieve testuitslag ontvang je een unieke code. In de Corona Check-app zet je deze code om in een digitaal testbewijs. Dit testbewijs laat je met je telefoon zien bij binnenkomst in De Spot.

Ook bezoekers met een negatieve test van een andere locatie of bezoekers die al gevaccineerd zijn moeten zich gedurende de pilotperiode alsnog laten testen voor toegang tot dit evenement.

De overige covid-19 richtlijnen blijven van kracht: alleen mensen uit hetzelfde huishouden mogen in duo’s zitten, alleen zitplaatsen, houdt 1,5 m. afstand en draag een mondkapje als je door het gebouw loopt. En het goeie nieuws: de bar is open! (PIN Only)