Smelly Kitchen [EP release party]

Datum Vr 13 september 2019
Deuren open / Start show 20:00 / 20:30
Tickets
Tickets
€10.00 Voorverkoop

Soul/funk elftal presenteert EP

Smelly Kitchen pakt je beet, hapt en laat nooit meer los.Frontman Boaz en zijn mannen laten je huilen, juichen, zingen, gillen, dansen.Smelly Kitchen wil eenieders hart veroveren met haar ‘bad ass funk and not so sweet soul music’.

Het volgende kunstje van de band wordt de EP "Oui Chef!" die in september wordt uitgebracht, op vinyl. Een plaat met zeven nummers waarin Smelly Kitchen de randen van de soul en funk verkent, tot in de diepste hoeken. De strakke band zet de eigen composities bijzonder stevig neer, de blazers, het Hammondorgel, percussie en de zang geven kleur, veel kleur. Alles werd uit de kast gehaald tijdens de productie. Zo werden op het laatste moment ook nog twee achtergrondzangeressen opgetrommeld en ook toetsen toegevoegd om een paar nummers nog rijker te kleuren. Tekenend voor de energie en muzikale geestdrift die de band voortstuwt.

En in ons huis een mooi EP-feest. Een vette nieuwe plaat, uit de keuken van Smelly Kitchen waar altijd verrassende smaken, combinaties en gerechten ontstaan.