Smelly Kitchen + dj Boaz

Datum Za 23 april 2022
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€10.00 Normaal

Smelly is back! Met o.a. nieuwe single Lovability (opgenomen bij Radio Veronica)!

De elfkoppige band Smelly Kitchen, met flink wat bekende Zeeuwse muzikanten in de gelederen, pakt op zaterdag 23 april uit in De Spot met een show vol oplaaiende funk en soul. Een keiharde comeback show, want Smelly Kitchen is erop gebrand alle opgekropte frustratie rond corona om te zetten in een onvergetelijke, aanstekelijke dansavond vol venijnige funk en vurige soul. 

Smelly Kitchen ontwikkelde zich in 2019 onstuimig met optredens op Concert at Sea, Bevrijdingsfestival, Gentse Feesten en Film by the Sea. De band maakt overal indruk en bracht bovendien de EP "Oui chef!" uit. Corona zorgde voor een pas op de plaats, maar met een inmiddels goedgevulde agenda en een live mini-concert bij Radio Veronica, ligt de band al weer helemaal op koers. Dat zullen ze vanavond laten merken! Want in De Spot pakt Smelly Kitchen altijd flink uit. Zo trad de band hier ooit voor het eerst op met vijf blazers die inmiddels onlosmakelijk met de band verbonden zijn. 

Laat je vervoeren door de soul en funk van deze snaarstrakke band met de charmante frontman Boaz Brom, de imposante blazerssectie, een gruizig Hammondorgel en opzwepend percussie.

Frontman Boaz kruipt zelf voorafgaand aan het concert achter de draaitafels om de boel flink op te warmen en je al lekker te laten swingen!