225132

The Seeger Session Band Farewell

UITVERKOCHT

Op 8 december 2018 nemen JP & The Seeger Session Band met een spectaculaire show afscheid van hun publiek. Na een periode van 9 jaar stopt de band en gaan de bandleden hun eigen muzikale weg.

Het waren prachtige jaren, waarin JP & The Seeger Session Band zon 150 optredens deed, diverse uitgebreide theatertours door Nederland, op vijf edities speelde van het Skagen festival in Denemarken, twee keer voor optredens afreisde naar Noorwegen en dit jaar nog drie optredens verzorgde op het Tradfest in Temple Bar Dublin, waar ook live werd opgetreden in de populaire Late Late Show op de Ierse nationale TV zender RTÉ One.

JP & The Seeger Session Band begon in 2010 als een tijdelijk project geïnspireerd door de Seeger Sessions van Bruce Springsteen. Het onverwacht grote succes, de snel groeiende schare fans en niet in de laatste plaats het plezier dat de vijftien bandleden en hun vaste crew beleefden aan de optredens in binnen- en buitenland, zorgden ervoor dat het project jaar na jaar enthousiast werd gecontinueerd. Dat plezier, het feest en de emotie spat er nog steeds vanaf. Een show van JP & The Seeger Session Band is pure energie. Een feest voor band en publiek.

UITVERKOCHT

za 08
dec 2018
Open: 
20:00
Aanvang: 
20:30