147694

Rosemotion

Muziek maken, lekker eten en gezelligheid, dat stond voorop bij RoseMotion. Na bijna 2 jaar is het eindelijk tijd voor een hele mooie reünie! Met een mooie unplugged sessie, diner, dj's en natuurlijk een knallende show van de band.

Met een strakke ritme sectie, bass , drums, keysandguitar en haar meerstemmige vocalen onderscheid Rosemotion zich. Drie dames en een heer staan garant voor prachtige harmonieën, de ritmesectie schroomt uitdagende breaks niet en de nummers worden met veel groove en soul gebracht. Soul, Motown, R&B, funk-rockcovers passeren de revue, allemaal gegoten in een echt Rosemotion-sausje.

Vooraf aan het concert een RoseMotion Unplugged sessie inclusief een heerlijk diner in kleine en sfeervolle setting. Het diner wordt verzorgd door Casa Zabbywatti, waar de Molukse keuken centraal staat.
DJ Vincictiv draait tijdens het diner ook een set.

Met de VIP kaarten ben je welkom vanaf 19.00 uur, met de normale concert vanaf 20.45 uur. Wees er snel bij want er zijn maar een aantal VIP kaarten beschikbaar.

VIP Tickets
Wil je een VIP-ticket? Stuur dan een mailtje naar remy@despotmiddelburg.nl. hij reserveert een plekje voor je (let op: beperkt aantal plaatsen).
Hoeveel? € 17,50
Hoe laat? 18.00 uur - 02.00 uur
Wat krijg ik er voor? Een heerlijk diner met traditionele Molukse gerechten onder het genot van een unplugged sessie van RoseMotion afgewisseld met de DJ, aansluitend het concert en als afsluiter een DJ battle van Chris Vindictiv en Etienne M, Robin M & Laurens v D

Regular Tickets
Hoeveel? € 6,- (excl. servicekosten)
Hoe laat? 20.30 uur - 02.00 uur
Wat krijg ik er voor? Een hele leuke avond

za 30
sep 2017
Open: 
18:00
Aanvang: 
20:30