Quiz'm TOP 2000

Datum Vr 24 december 2021
Deuren open / Start show
20:00 /
20:30
Tickets
Tickets
€10.00 Teamticket

Deze gaat niet door, maar we hebben een leuk alternatief!

We hadden graag een ' live' editie in De Spot gehouden met jullie, maar helaas is dat met de huidige richtlijnen geen optie op Kerstavond. We gaan het ongetwijfeld volgend jaar goed inhalen en zodra we een nieuwe datum hebben, wordt dat vermeld op onze site en socials. 

Bij deze nog een tip: Quiz' m top 2000 vanuit Luxor Live:
https://www.luxorlive.nl/agenda/quizm-top-2000-online/

Zien we je dan?

----

Wat is er nou leuker zo rond de feestdagen dan lekker ruzie maken over welke nummers nou wel (of juist niet) in de Top 2000 thuishoren? Nou: een Quizm quiz over de Top 2000 natuurlijk! Ook dat levert wel eens een discussietje over muziek op, maar het draait toch vooral om de lol en het lekker laten kraken van je muziekhersentjes.

De grote inspiratie voor deze quiz is de lijst der lijsten: dus de muziek die in de TOP2000 van 2019 staat of die er eigenlijk in had moeten staan! Wat je kunt verwachten is: een gezellige muziekquiz met uitdagende, grappige en breinbrekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen!

De  muziekquizzen van Quiz’M zijn inmiddels legendarisch en altijd stijf uitverkocht! Of je nu een fanatieke muziekfreak of een gezelligheidsspeler bent, het gaat om lol met muziek.

Teams van maximaal 4 personen gaan de strijd met elkaar aan en laten zien wat ze in huis hebben. Iedereen kan meedoen en er zijn diverse prijzen te winnen.

Meedoen?
Koop één ticket per team. Een teamticket kost 10 euro. Meld je teamnaam aan bij Remy: remy@despotmiddelburg.nl.